Razor Hovertrax™ 2.0 – hoverboard cu sistem self-balancing, acum și în România

 

Razor a lansat anul acesta Hovertrax 2.0 – hoverboard-ul electric inovator, care se distinge prin calitate și siguranță, caracteristicile pentru care cei de la Razor sunt cunoscuti.

Ca singurul hoverboard din S.U.A. cu licență pentru patentul original al acestei tehnologii de ultimă generație, Hovertrax continuă să fie revoluționat de către cei de la Razor. Acesta este primul hoverboard de pe piata, lansat în 2013. Acum, în versiunea 2.0.

Razor® a fost primul producător din SUA care a obținut certificarea de siguranță UL 2272, astfel că Hovertrax™ 2.0 respectă cele mai exigente standarde privind riscurile de foc și electrice.

Hovertrax 2.0 este singurul model de hoverboard de pe piață care beneficiază de tehnologia exclusivă EverBalance™, ce are la bază elemente de inginerie inteligentă, un soft integrat de echilibrare a aparatului dezvoltat de cei de la Razor, pentru o experiență plăcută pentru utilizator de fiecare dată. De asemenea, tehnologia integrată a gyro-senzorului ce este controlat de către picioare, îl face mai simplu și lin de folosit .

Noul Hovertrax 2.0 vine echipat cu o baterie interschimbabilă Li-Ion cu autonomie de 60 de minute, lumini LED pentru semnalizare, apărători de roți cu protecție pentru picioare, material antiderapant al platformei pentru control excelent și încărcător inclus.

Hovertrax 2.0 este disponibil la un preț promoțional de 2 099 lei și un preț special de sărbători de 1 679 lei.

Hoverboardul Hovertrax 2.0 este recomandat pentru persoane de la 8 ani în sus și este disponibil de acum la Biciclop, importator și distribuitor Razor în România. Modelul este disponibil în cinci culori.

Cei care nu isi permit insa acest hoverboard, pot achizitiona nou-lansatul model de waveboard electric Razor RipStik.

Noul RipStik Electric are o baterierie detașabilă cu Li-Ion, care ofera astfel exterienta “surfului” pe asfalt timp de până la 40 de minute. Ripstick este echipat cu telecomandă wireless, cu o viteză de 16 km/h. Modelul vine echipat cu un motor în butuc de 100 de Watt, baterie reîncărcabilă și un nou tip de motor, fără elemente tensionate sau curele de transmisie, ceea ce îl face ușor de întreținut. Pretul lui este de 999 lei.

Fondată în 2000, Razor a devenit rapid foarte populară în SUA prin trotineta de acum legendară Model A. Astăzi, Razor inspiră și incită riderii din toată lumea cu o gamă completă de produse. Calitatea acestora este confirmată de numeroasele premii obținute, printre care cunoscutul “Toy of the Year” (câștigător în 2000 și 2014).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *