Cea de-a noua aeronava se alatura flotei Wizz Air din Bucuresti

Wizz Air și-a extins flota din București cu ce-a de-a IX-a aeronava. Noua aeronavă modernă Airbus A320 cu 180 de locuri s-a alăturat bazei din capitală și va opera zboruri din București pentru următoarele două săptămâni.

Începând cu 21 decembrie 2016, această aeronavă va fi schimbată cu un Airbus A321 nou, cu 230 locuri, în prezent, cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar.

Aeronava va sprijini operațiunile recent lansate către Tenerife, precum și cele mai noi rute din București către Hanovra și Billund care încep pe 13 și 16 decembrie, cu două frecvențe săptămânale în zilele de marți și sâmbăta și, respectiv, în zilele de luni și vineri.

Aparatul de zbor reprezintă o nouă investiție de 98 de milioane euro suplimentară a WIZZ în România, iar numărul total al personalului companiei din București va ajunge la 346.

În ultimul deceniu, de când WIZZ a început să opereze în România, am câștigat încrederea și loialitatea clienților noștri români. Astăzi am adăugat ce-a dea noua aeronavă modernă Airbus bazei noastre de la aeroportul Otopeni lansând din această săptămână destinații low-cost interesante: Hanovra și Billund. Fiind cea mai mare companie aeriană din România, vom continua să ne extindem rețeaua în continuă creștere, în 2016 am sărbătorit deschiderea a două noi baze în Iași și Sibiu și a două noi aeroporturi din rețeaua WIZZ din România, Suceava și Satu Mare. Ne menținem angajamentul față de clienții noștri români, cautând în permanență să creăm noi oportunități, precum și să susținem piața locurilor de muncă locale în sectoarele aviației și turismului”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

Wizz Air oferă 46 de rute spre 18 de țări, inclusiv o rută internă de la București spre Cluj-Napoca. Toate biletele pe aceste rute se află deja la vânzare pe wizzair.com, la preţuri începând de la  39 RON, atât pentru rutele interne, cât și pentru cele internaționale.

Primul zbor WIZZ din București a decolat în 2007 şi de peste un deceniu WIZZ a devenit cea mai mare companie aeriană din România, şi-a dezvoltat continuu reţeaua sa de rute la preţ redus – în prezent oferă 129 rute spre 54 de destinații de pe zece aeroporturi din România.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *