CBRE, premiat pentru aducerea brandului Tati in Romania

Compania de consultanta imobiliara CBRE a castigat in cadrul CIJ Awards Gala 2016, sase din cele 25 de premii acordate, atat pentru performanta companiei in diverse domenii, cat si pentru tranzactii specifice incheiate.

Astfel, una dintre distinctii a fost obtinuta pentru aducerea brandului francez Tati in Romania, care si-a deschis primul magazin de pe piata locala in centrul comercial Veranda, CBRE fiind agent unic de inchiriere al Veranda si implicandu-se in managementul centrului comercial.

„Este al doilea an consecutiv in care am obtinut unele dintre cele mai importante premii din industrie, reusita ce atesta profesionalismul cu care lucram pentru clientii nostri. Aceste recunoasteri ne determina sa excelam de la an la an si sa punem la dispozitie cele mai inalte standarde si tehnici de lucru astfel incat fiecare proiect intreprins de CBRE sa fie un adevarat exemplu de bune practici”, afirma Carmen Ravon, Head of Retail Leasing.

„Premiile obtinute de CBRE in cadrul CIJ Awards Gala 2016 ne confirma inca o data ca partenerii nostri fac parte din elita industriilor in care activeaza. Primirea distinctiei Best Retail Deal of the Year ne bucura in mod special, fiind acordata pentru deschiderea primului magazin Tati din Romania in centrul comercial Veranda. Impreuna cu CBRE am reusit sa aducem brandul francez si la noi in tara. Astfel, vizitatorii nostri sunt primii care au acces la oferta magazinului ce pune la dispozitie atat haine pentru toate categoriile de varste, cat si produse de infrumusetare sau pentru decorarea locuintei”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator Veranda.

În cadrul galei, CBRE şi-a îmbogăţit portofoliul cu trei premii obţinute în urma tranzacţiilor încheiate în 2016 şi trei trofee acordate companiei.

Premiile pentru tranzacţii sunt: Best Retail Deal of the Year, pentru încheierea tranzacţiei cu retailerul francez Tati, materializată prin deschiderea primului magazin din România în complexul comercial Veranda, Investment Deal of The Year pentru tranzacţia Metropolis Center între Soravia şi PPF Real Estate şi Industrial Deal of The Year, pentru contractul încheiat între Carrefour şi dezvoltatorul de parcuri industrial P3.

De asemenea, CBRE a fost desemnată Retail Real Estate Agency of The Year Industrial, Real Estate Agency of The Year Property şi Management Team of the Year.

Aflat la cea de-a noua ediţie, CIJ Awards Gala este cel mai longeviv eveniment dedicat industriei imobiliare de la noi din ţară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *