Carrefour a invitat 310.000 de copii din 680 de scoli să coloreze îndrăgitele personaje „Trolii”

Carrefour România a organizat cea de-a 30-a ediție a tradiționalului concurs de desene pentru copiiși a pregătit, cu această ocazie a ediției de Crăciun, planșe de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate îndrăgite de copii, care a cuprins România anul acesta și le-a stimulat imaginația micuților, îndemnându-i să deseneze sau să își creeze eroii preferați. Concursul s-a desfășurat în perioada 21 noiembrie – 15 decembrie, în școlile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară, dar și pe platforma online dedicată concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).În plus, anul acesta, s-au alăturat concursuluiși școlile din orașul Piatra-Neamț, unde s-a deschis cel mai nou magazin al companiei, dar și școlile din proximitatea celor mai noi hipermarkeuri Carrefour din București, Veranda – zona Piaţa Bucur Obor şi ParkLake – zona Vitan.

La aceasta ediţie, au participat peste 310.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 682 de școli care au primit planșe, din cele 19 orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași, Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta, Botoșani, Galați, Târgu Jiu, Timișoara și Piatra Neamț.

Ne bucurăm să prezentăm câștigătorii celei de-a 30-a ediții a Concursului de Desene, cu ocazia Crăciunului, și să ne întâlnim din nou cu micii artişti talentați. Anul acesta am dat curs imaginației și i-am invitat să deseneze personajele lor preferate din desenele animate Trolii, iar la final, le-am premiat creativitatea și exprimarea artistică. Desenele lor pot fi vizualizate atât direct în magazinele noastre din țară, cât şiîn varianta online pe site-ul concursului de desene online. Mai mult decat atât, pe lângă tematica plină de culoarea, în fiecare an ne dorim sa aducem un element de noutatea pentru concursul de desene online, iar pentru aceasta ediţie acesta constă în faptul că planşa de desen poate fi desenată direct de pe site-ul concursului, fără a fi necesară imprimarea acesteia.”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Premiul cel mare al concursului in şcoli este oferit de Carrefour şi constă în 19 excursii la parcul de distracţii„Shreck’s Adventure” din Londra, unde copii vor avea ocazia să se întâlnească cu persoanjele lor preferate din desenele animate „Trolii”, excursii împarţite pe fiecare oraş participant. Astfel, 19 elevi norocoşi, împreună cu familiile lor, se vor distra timp de un weekend alături de personajele lor preferate.

Pentru elevii care participă la concursul din școli, premiile, prin tragere la sorţi, sunt următoarele:

  • Premiul I – 19 excursii de un weekend, pentru câștigători și familiile lor (2 copii și 2 adulți) la„Shreck’s Adventure” din Londra;
  • Premiul II – 19 laptopuri(1 premiu/oraş);
  • Premiul III – 32 de biciclete (1 premiu/magazin);
  • Mențiuni clasele V-VIII – 32 de tablete (1 premiu/magazin);
  • Mențiuni clasele 0-IV – 32 de smartphone-uri (1 premiu/magazin);
  • Mențiuni speciale –320 de cupoane de cumpărături Carrefour în valoare de 100 lei (10 premii/magazin);
  • Premii colective – 3200 de premii pentru fiecare hipermarket participant (100 de premii/hipermarket);

Cu peste 5000 de planşe înscrise, concursul online, aflat la cea de-a 5-a ediție, oferă ca premii, pentru primele 3 locuri, prin tragere la sorţi, următoarele:

  • Locul 1 – Laptop Apple MacBook Air, Display 11 inch, 4GB Ram si 128 GB SSD
  • Locul 2 – Apple iPad Air 2, Wifi, 16 Gb, culoarea negru
  • Locul 3 – Apple Watch Sport, 38mm, bratara sport, culoarea negru

De asemenea, planșele care nu vor fi câștigătoarele marilor premii ale concursului online, vor avea șansa totuși de a fi premiate cu unul dintre cele 30 de vouchere de cumpărături în valoare de 300 RON, valabile în toate hipermarketurile Carrefour, indiferent de numărul de voturi acumulat.

Extragerea pentru concursul de desene online va avea loc în data de 16 Decembrie 2016, iar lista castigatorii va putea fi consultata pe site-ul Carrefour Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *