Asociația Touched România, beneficiar al evenimentului caritabil Noblesse Christmas Ball

Touched România a fost desemnată beneficiar al balului caritabil, organizat de Asociația Culturală Noblesse. Evenimentul va avea loc în data de 16 decembrie, la Palatul Noblesse, începând cu ora 18:00.

Împreună putem bucura suflete, iar pe această cale invităm toți susținătorii Touched România la un bal de neuitat, atât  pentru ei, cât și pentru noi. Ajutorul pe care îl primim ne va îndeplini dorința de a le oferi mamelor și copiilor, găzduiți și sprijiniți de noi, un Crăciun fericit. Pentru o parte dintre ei, acestea sunt primele sărbători pe care le vor petrece într-o atmosferă caldă și primitoare. Ne bucurăm că avem ocazia acestui parteneriat și că suntem parte dintr-o comunitate frumoasă care împărtășește valori nobile”, a explicat Natalia Ungureanu, director executiv al Asociației Touched România.

Ambasador al evenimentului este vedeta TV, Dana Rogoz, iar cei prezenți vor avea ocazia de a participa la o licitație tăcută cu scop caritabil, de unde se vor putea achiziționa lucrări de artă, produse hand-made, decorațiuni și creații de designer.

Toate acestea sunt donate de artiști precum: Aurel Pătrașcu, Mircea Titus Romaescu, Hellene Diana Neagu, Iulia Dinca, Oana Bîrsan, dar și de expozanți printre care: Smiles Bags, Christina Diamonds, Istoriato-The Alchemy Of Dreams, Bograve Luxury, Maruca Atelier, Couture de Marie, Fashion Family by Luiza Willems, Claudia Rawlings.

Fiecare gest de generozitate crește șansele fiecărei mame de a termina liceul sau cursurile de pregătire profesională, de a beneficia de tratamente psihologice și de a-și crește copiii într-un mediu armonios. Asociația Culturală Noblesse a înțeles că noi nu ajutăm doar pe termen limitat mamele și copiii, victime ale violenței domestice, ci vrem să schimbăm destinele acestor familii, astfel încât să ajungă să fie fericite și independente financiar. Tocmai din acest motiv, le suntem recunoscători celor de Asociația Culturală Noblesse pentru sprijinul pe care ni-l oferă și pentru că s-au alăturat cauzei noastre”, a adăugat Natalia Ungureanu.

Asociatia Culturală Noblesse, care a organizat acest bal pentru Touched România, își propune ca acest tip de inițiativă să devină o tradiție și să adune o comunitate de oameni care apreciază valori precum generozitatea, noblețea interioară și solidaritatea.

Accesul la eveniment se va face pe baza biletului de intrare în valoare de 15 lei, care va putea fi achiziționat în seara evenimentului de la Palatul Noblesse. Toate fondurile colectate în data de 16 decembrie, în urma licitației și a vânzării biletelor, vor fi donate Asociației Touched România.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *