Kaufland a deschis pe 13 decembrie primul hipermarket din Codlea, județul Brașov

Kaufland România a deschis astăzi, 13 decembrie, primul hipermarket din municipiul Codlea, județul Brașov, acesta fiind cel de-al 112-lea magazin al rețelei din țară.

Noul magazin Kaufland este situat în str. Vulcanului nr. 2, Codlea. Are o suprafață de vânzare de 2400 metri pătrați și își așteaptă clienții cu o gamă diversificată de produse de calitate, la prețuri reduse și oferte săptămânale. Programul de lucru va fi de la 7.30 la 21.00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00 – 18:00. Parcarea magazinului cuprinde 173 de locuri pentru mașini și rastele pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, creează aproximativ 90 de locuri noi de muncă în Codlea.

Magazinul cuprinde raioane precum: legume-fructe proaspete, produse proaspete cu servire asistată, brutărie, produse nealimentare, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi, iar în interiorul galeriei comerciale este prevăzut cu un spațiu Tabaco Expres. De asemenea, la intrarea în magazin este amenajat un punct Grill, pentru clienții care vor să ia rapid o masă gustoasă.

Magazinul beneficiază de standarde moderne de amenajare care oferă un spațiu plăcut de cumpărături. Mai mult, conform angajamentului Kaufland România față de mediu, hipermarketul are o instalație de încălzire ecologică – un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice, permițând astfel economisirea resurselor naturale. De asemenea, 100% din energia utilizată de magazinele Kaufland este verde, provenind în totalitate din surse regenerabile.

„Extinderea Kaufland este și va fi sustenabilă, cu grijă pentru mediul înconjurător și cu respect pentru oameni. Ne bucurăm că prin noile deschideri de magazine, putem aduce mai aproape de români produsele proaspete, de calitate, la prețuri mici. Suntem alături de oameni, fiind prima companie din țară care aplică reducerea cotei de TVA mai devreme la produse nealimentare, din 10 decembrie, special pentru a veni în sprijinul clienților înainte de sărbători”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Kaufland România acordă o atenție sporită calității și prospețimii și de aceea asigură zilnic livrări de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, ouă, mezeluri etc. printr-un traseu scurt de aprovizionare.

Prin această extindere, Kaufland își reconfirmă poziția de cel mai mare retailer din România și în 2016. Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 26.000 de articole diverse (produse regionale, produse de marcă, mărci exclusive) şi oferă clienţilor atât preţuri reduse, cât şi prospeţime, varietate şi o calitate superioară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *