Holcim România lansează a doua ediție a concursului ”O, brad beton!”

Holcim România lansează cea de a doua ediție a concursului online “O, brad beton!”, prin intermediul căruia va contribui la construirea de locuințe pentru familiile nevoiașe, în parteneriat cu organizația Habitat for Humanity România. Rezultatul primei ediții a concursului, desfășurată în decembrie 2015, a însemnat o donație de 190.000 de kilograme de ciment din partea Holcim România în sprijinul a peste 1.200 de persoane defavorizate. Ținând cont de succesul primei ediții, compania a decis să relanseze provocarea către fanii Holcim pe site-ul www.obradbeton.ro. De data aceasta, brăduțul din beton va călători virtual prin întreaga lume și va fi „fotografiat” lângă construcții realizate din materiale LafargeHolcim, dar și lângă clădiri sau simboluri emblematice din lume, iar participanții sunt provocați să identifice unde se află.

În momentul în care concurenții ghicesc locația brăduțului, le este dezvăluită povestea clădirii și a materialelor din care aceasta a fost construită. Fiecare răspuns corect va echivala cu donarea unui sac de ciment către proiectele desfășurate de organizația Habitat for Humanity România, în beneficiul mai multor familii nevoiașe. În plus, prin tragere la sorți, Holcim România oferă participanților un voucher de 1000 lei la Dedeman. Concursul se va desfășura în perioada 9 – 22 decembrie 2016 pe site-ul special dedicat www.obradbeton.ro – și se adresează tuturor fanilor Holcim și pasionaților de construcții.

“Mai ales în această perioadă a anului gândurile noastre bune, dar și sprijinul nostru, se îndreaptă către cei care au nevoie de ajutorul semenilor. Ediția O, brad beton! din 2015 a ajutat peste 1.200 de persoane defavorizate, care s-au bucurat de casele construite cu cele 190.000 de kilograme de ciment donate de Holcim România. Dorim ca în 2016 să ajutăm cel puțin cât am reușit anul trecut și de aceea ne bazăm în continuare pe susțintătorii Holcim România și pe toți cei care doresc să ajute”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabilă Holcim România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *