Epson îşi extinde gama de imprimante POS

Epson, producătorul numărul unu de imprimante POS din Europa, lansează noul model de imprimantă POS, TM-T88VI iHub. Noua imprimantă pentru chitanţe de ultimă generaţie dispune de aceleași caracteristici integrate și pe modelul TM-T88VI recent lansat, însă cu opţiuni suplimentare de conectivitate pentru a permite instalarea şi schimbarea perifericelor. TM-T88VI iHub funcționează astfel atât pe sistemele POS tradiţionale, bazate pe PC-uri, cât şi în configuraţiile web şi cele mobile, care sunt din ce în ce mai populare. Este aşadar o imprimantă ideală pentru proprietarii de magazine, baruri şi restaurante, care doresc să dezvolte noi modalităţi de interacțiune cu clienţii, dar şi pentru cei care doresc pur şi simplu să utilizeze o configuraţie tradiţională sau combinată.

David Gross, Product Manager în cadrul Epson Europe, declară: „TM-T88VI iHub oferă toate caracteristicile excepţionale ale modelului TM-T88VI, plus modalităţi multiple de conectare şi încărcare a dispozitivelor. Datorită conectivității între mediul web, tablete şi PC-uri, nu mai există pe piaţă altceva care să ofere retailerilor, restaurantelor şi barurilor atât de multe opţiuni pentru a utiliza sistemele POS aşa cum doresc.”

Pe lângă versatilitate, TM-T88VI iHub oferă performanţe excelente, cu viteze de imprimare de până la 350 mm/s, dar şi fiabilitatea cu care Epson și-a obișnuit deja clienții. O funcţie de alimentare inversă contribuie la economisirea hârtiei fără a afecta performanţele, reducând totodată costurile de funcționare şi pierderile de hârtie. Funcţionalitatea Server Direct Print permite modelului TM-T88VI iHub să imprime direct de pe un server web. De asemenea, acceptă tehnologia de tip „beacon”, pentru a ajuta dispozitivele să identifice cea mai apropiată imprimantă, lucru ideal pentru mediile de lucru care au nevoi de mai multe imprimante POS, iar compatibilitatea cu NFC facilitează asocierea tabletelor, dispozitivelor smartphone şi a celorlalte dispozitive mobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *