Banca Transilvania lansează prima platformă online dedicată medicilor din România

Banca Transilvania, prin Divizia Pentru Medici (DPM), lansează prima platformă integrată dedicată medicilor întreprinzători, www.diviziapentrumedici.ro, pentru ca aceştia să aibă mai mult timp pentru familia şi pasiunile lor. Selectând specialitatea medicală pe care o au, medicii găsesc pe site informații personalizate necesare activităților profesionale şi personale, pot aplica pentru produse BT şi pot beneficia de consultanță din partea a 60 de persoane din echipa DPM a băncii – medici şi economişti – singura echipă din sistemul bancar dedicată exclusiv medicilor. Această mișcare are rol în creșterea competiției în sistemul medical, dar și al gradului de transparență și informare.

Platforma cuprinde informații precum: oferta BT dedicată medicilor, ghidul medicului întreprinzător, informații despre congrese medicale, oferte de echipamente medicale, detalii despre fonduri europene, detalii despre petrecerea timpului liber etc. Pentru o experiență personalizată, cu informații din zonele de interes, medicii care accesează platforma trebuie să se autentifice şi să aleagă pe site specialitatea medicală pe care o au. Medicii care apar în poze sunt clienți BT, iar imaginile surprind pasiunile lor. Site-ul poate fi accesat de pe calculator, laptop şi telefon.

DPM este singura divizie bancară destinată exclusiv medicilor întreprinzători. De 9 ani, aceasta susține inițiativele private din domeniul medical şi proiecte complexe din sistemul public de sănătate. Divizia Pentru Medici are în prezent peste 40.000 de clienți care beneficiază de finanțări pentru dezvoltarea unor proiecte profesionale – deschiderea de cabinete medicale, achiziționarea de echipamente, participarea la congrese etc. – şi personale – cumpărarea unei case, a unei maşini etc. Banca Transilvania a acordat medicilor în acest an aproape 3.000 de credite, în valoare totală de peste 320 milioane lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *