Netopia și Smart Bill: 40.000 de afaceri din România vor putea încasa instant facturile emise

Smart Bill, soluția de facturare și gestiune nr.1 în România, lansează în premieră, în parteneriat cu NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, opţiunea de plată online a facturilor şi proformelor emise de clienții săi. Astfel, peste 40.000 de afaceri din România, de la PFA-uri, la companii mici și mijlocii, și până la multinaționale, din toate sectoarele de business, precum comerț, retail și servicii, pot încasa instant prin plata cu cardul, online sumele aferente documentelor de plată emise.

„Cash flow-ul este critic pentru orice afacere, iar prin această nouă facilitate Smart Bill adresează exact durerea încasării la timp a facturilor, problemă cu care se confruntă un număr mare de firme din România. Practic facturile și proformele pot conține un link de plată, iar prin apăsarea acestuia clientul este dus într-o pagină securizată mobilPay unde poate plăti direct cu cardul. În cazul proformelor, în urma plății se poate emite automat și factura, care va fi marcată ca și încasată în Smart Bill. Estimăm că în următoarele luni, plata online cu cardul a facturilor și proformelor va crește semnificativ”, spune Radu Hasan, Co-founder & CEO Smart Bill.

Principalul beneficiu al opțiunii de plată dezvoltate de Smart Bill şi NETOPIA mobilPay constă în faptul că, odată activată, companiile îşi cresc considerabil şansele de încasare mai rapidă a documentelor emise, tocmai pentru că acestea pot fi achitate cu cardul oricând, online, rapid, sigur, cu economie de resurse și timp.

„Tot ceea ce face NETOPIA mobilPay se bazează pe inovaţie, simplificare şi mobilitate. Plata online a documentelor fiscale este normalitatea pe care ar trebui să o adopte orice business din ţară, indiferent de dimensiuni sau domeniu de activitate”, declară Antonio Eram, CEO şi Fondator NETOPIA mobilPay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *