NEPI: Shopping City Sibiu va intra într-un amplu proces de extindere și modernizare în 2017

Shopping City Sibiu va intra în 2017 într-un proces amplu de modernizare și extindere. Galeria comercială urmează să fie reconfigurată prin construirea unui nou nivel, pe o suprafață de aproximativ 11.000 de metri pătrați, care va include 50 de noi spații de cumpărături, cât și o nouă zonă de divertisment și food court. Astfel, la finalizarea procesului de reconfigurare, Shopping City Sibiu va acoperi o suprafață totală de aproximativ 90.000 de metri pătrați, devenind cel mai mare centru comercial, nu numai din regiune, ci și din întreaga țară.

“Prin Shopping City Sibiu continuăm strategia NEPI de a crește valoarea proprietăților de retail pe care le deținem. Acest proces de modernizare își propune să aducă centrul la cele mai înalte standarde, fie că vorbim despre design, oferte de fashion, utilitate sau zona de divertisment. Tratăm proiectul Sibiu Shopping City ca un proiect emblematic pentru NEPI, consumatorul prezent aici, dar și potențialul proiectului, ne dau încredere că vom avea la Sibiu unul dintre cele mai avansate și interesante centre comerciale din România”, a explicat Adina Ciobanu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Modernizarea va viza o suprafață de peste 40.000 de metri pătrați, modificările planificate urmând să transforme complet aspectul actualului centru comercial, atât prin adăugarea noului nivel, cât și prin modificarea designului. Achiziționat de NEPI în prima parte a acestui an, Shopping City Sibiu a intrat sub expertiza managerială a dezvoltatorului, fiind deja aliniat la standardele centrelor din portofoliu.

În 2017, vor fi demarate lucrările de modernizare ce implică completarea ofertei de fashion cu noi branduri locale și internaționale de renume, aducându-le aproape sibienilor cele mai noi tendințe. Mai mult, clienții vor avea ocazia să vizioneze cele mai așteptate blockbustere mondiale, în cel mai modern cinema multiplex din oraș, care va fi dotat cu tehnologie de ultimă oră. Surprizele pregătite, unele în premieră națională, vor transforma centrul comercial într-unul din mall-urile reprezentative pentru România.

După finalizarea proiectului de reconfigurare a centrului, ce va presupune o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro, Sibiu va deveni cea mai modernă și inovatoare destinație pentru petrecerea timpului liber și de cumpărături din regiune, o destinație capabilă să rivalizeze nu doar cu centre din România, dar și din afara țării. După finalizarea, în acest an, a proiectelor din Timișoara, Constanța și Piatra-Neamț, pe parcursul anului următor Shopping City Sibiu, alături de dezvoltările din Galați și Râmnicu Vâlcea, va fi unul dintre cele mai importante proiecte pentru NEPI în 2017, continuând astfel ritmul alert de deschideri și dezvoltari ale grupului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *