Wim Bosman România devine Mainfreight România și anunță o creștere de 13% a cifrei de faceri la finalul primelor 9 luni din 2016

Grupul Wim Bosman, furnizor de servicii logistice 3PL+, anunță oficial că organizația își schimbe denumirea în Mainfreight, începând cu luna decembrie 2016. Mainfreight este un furnizor global de servicii logistice, cu 239 filiale în întreaga lume. Grupul Wim Bosman a devenit membru Mainfreight odată cu achiziția din 2011. Wim Bosman, fondatorul Grupului Wim Bosman, și-a cumpărat primul camion în 1963. În 53 de ani, organizația a devenit un important furnizor de servicii logistice în Europa, cu o echipă de peste 2.000 de membri deosebit de motivați. În aprilie 2011 Grupul Wim Bosman a fost achiziționat de către Mainfreight și, drept urmare, organizația a căpătat un rol pe plan global, fiind susținută de o rețea puternică oferind soluții integrate de depozitare, transport și distribuție pentru o gamă largă de produse, inclusiv produse eletronice și electrocasnice. În ultimii cinci ani, au fost deschise noi filiale în Bergen op Zoom (Olanda), Cluj-Napoca (România), Frankfurt și Gelsenkirchen (Germania), Londra (Marea Britanie) și Poznań/ Luboń (Polonia).

Pe lângă extinderea rețelei de filiale în Europa, au fost extinse si dezvoltate filialele Air & Ocean din Rotterdam și Antwerp și s-au redenumit filialele existente din Franța, Polonia, Rusia și Ucraina, din Wim Bosman în Mainfreight. O companie de transport și logistică activează într-una dintre industriile cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, avand competitori companii multinaționale de talie globala. Odata cu schimbarea numelui și integrarea în rețeaua Mainfreight, organizația va avea posibilitatea de a-și extinde serviciile globale, atât pentru clienții actuali cât și cei viitori.

Mainfreight este clădită pe o viziune pentru 100 de ani și atitudinea potrivit căreia „orice este posibil”. Organizația se dedică livrărilor de transporturi de marfă la timp și fără prejudicii și soluționării prompte și oneste a problemelor care apar. Schimbarea denumirii va reflecta mai bine direcția actuală și cea viitoare spre care se îndreaptă Grupul Wim Bosman, sprijinind puterea ambelor organizații și aliniind identitățile celor două branduri.Sub noua denumire vor fi oferite în continuare servicii de calitate și va întări lanțul de distribuție eficient către toți clienții din întreaga lume. Având sedii în Asia, Australia, Europa, Noua Zeelandă și Statele Unite, Grupul va putea să-si optimizeze soluțiile integrate de depozitare, transport și distribuție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *