Soprana Leontina Văduva își dăruiește ziua de naștere copiilor cu autism

După 30 de ani în care a dăruit bucurie, prin vocea sa desăvârșită, de pe cele mai mari scene ale lumii, marea soprană Leontina Văduva demonstrează, încă o dată, că talentul imens izvorăște dintr-un suflet pe măsură. La aniversarea a 30 de ani de carieră, își dăruiește ziua de naștere, 1 decembrie, copiilor cu autism susținuți de Asociația Help Autism.  

Începând cu anul 2014, în fiecare primavară, de Ziua Internațională a Conștientizării Autismului, 2 aprilie, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism organizează “Suflet în Culori”, concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism. La ediția din acest an, pe scena evenimentului s-a aflat și soprana Leontina Văduva care, odată cu această participare a hotărât să rămână în continuare aproape de cauza copiilor cu autism.

În această primăvară, am avut bucuria de a cânta din nou la București, pe marea scenă a Ateneului Român, de această dată pentru o cauză de suflet. Alături de muzicianul Grigore Leșe, regretatul organist Maestrul Nicolae Licareț și pianista Laure Cambau am încercat să aduc bucurie și să dăruiesc un gram de speranță copiilor cu autism. Cred cu tărie că sprijinul fiecăruia dintre noi poate însemna o șansă la recuperare pentru copiii cu autism, de aceea am hotărât ca în acest an special pentru mine, an aniversar Leontina Văduva 30, să-mi dăruiesc ziua de naștere acestei cauze dragi sufletului meu. Vă rog, așadar, să nu-mi trimiteți daruri, ci să trimiteți un gând bun și o donație pentru cei 400 de copii ai Asociației Help Autism.” scrie soprana pe contul deschis pe platfoma de crowdfunding unde fanii săi îi pot transmite urările de bine, printr-o donație pentru copiii cu autism.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *