PostCollect, premiu pentru inovatie in serviciile de curierat si servicii postale

Serviciul PostCollect, aparţinând Poştei Române, a câştigat în cadrul galei Curier and Postal Services Romanian Awards -2016, premiul pentru cel mai inovativ produs al anului. Distinctia reconfirmă accederea rapidă a produsului PostCollect în categoria premium pe segmentul de piaţă aferent comerţului online.

PostCollect se înscrie în trendul global de livrare la un punct fix, deosebit de avantajos atât din punctul de vedere al retailerilor online, cât şi din punctul de vedere al clienţilor acestora care îşi pot alege punctul de livrare cel mai convenabil, de regulă aflat în proximitatea serviciului sau a domiciliului.

Anul acesta, Poşta Română a testat, în premieră, serviciul PostCollect, cu ocazia Black Friday. Numărul mare de clienţi ai celui mai mare retailer online, care au ales ca livrarea produselor comandate să fie făcută prin intermediul serviciului PostCollect, a dovedit că acesta răspunde atât unei aşteptări generale a pieţei magazinelor online, care urmăresc calitate şi servicii de livrare la costuri accesibile, cât şi schimbării comportamentale a clienţilor care îşi doresc o alternativă mai comodă la livrarea prin curier rapid, în care ei să deţină controlul livrării comezii făcute pe magazine online.

„Creşterea constantă a volumului de trimiteri prin serviciul PostCollect, în doar un an şi jumătate de la lansare, a dus la extinderea acestui produs, ajungând, în prezent, în peste 200 de oficii din Bucureşti şi ţară. Dezvoltarea parteneriatului cu cel mai mare retailer online va continua şi în 2017 şi, totodată, atenţia noastră se îndreaptă şi către alţi jucători importanţi din piaţa de e-commerce pe care ne propunem să îi transformăm în clienţii noştri pe termen lung. În acest scop, estimăm extinderea prezenţei acestui produs în 800 de oficii, începând cu anul următor. Acesta este un pas decisiv pentru furnizarea de servicii de livrare pentru piaţa e-commerce”, a declarat Alexandru Petrescu, Directorul General al Poştei Române şi câştigător, în cadrul aceleiaşi gale, al premiului Managerul anului 2016 în sectorul de curierat şi servicii poştale”.

Posta Romana estimează ca pana la sfarsitul anului 2017 va extinde serviciul PostCollect in 800 de oficii din tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *