Mică echipă clujeană de IT-iști lansează platforma FindNGO

Evozon Systems împreună cu ONG-ul Republic of Coders lansează platforma FindNGO, pentru a facilita comunicarea dintre organizații non-profit, companii și voluntari, din dorința de a-și aduce o contribuție comunității și de a ajuta ONG-urile în atingerea obiectivelor și găsirea de finanțare și voluntari pentru a-și îndeplini cu succes proiectele.
Platforma www.findngo.co permite companiilor și voluntarilor să caute organizații non-profit sau proiecte cu care se identifică, într-un mod simplu și rapid.

Companiile și persoanele fizice pot filtra căutarea în baza contribuției pe care doresc să o aducă: donație în bani, mâncare, materiale de construcții, haine, servicii.

Proiectele și organizațiile non-profit sunt listate în funcție de domenii precum: anti-violență, educație, habitat, mediu, drepturile omului, refugiați – adăpost,  construirea comunității, etc.

FindNGO este un start-up românesc ce se adresează organizațiilor non-profit, companiilor și voluntarilor pe plan mondial, nu doar național.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *