Flanco are un nou Director de Marketing

Cu o experiență de peste 15 ani în marketing și comunicare, Antonela Ciucașu s-a alăturat echipei Flanco Retail, unul dintre cei mai im începând de luna aceasta, pe poziția de Director de Marketing. Anterior, ea a ocupat, timp de peste 4 ani, funcția de Head of Marketing & PR Manager pentru Sun Plaza Shopping Center, în cadrul CBRE România.

”Antonela are o experiență vastă în domeniu, creând și implementând strategii de marketing și comunicare pentru companii de dimensiuni mari și medii din sectoare diverse, de la bancar și auto, la telecom și retail”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. ”Sunt convins că expertiza ei foarte diversă și foarte relevantă pentru noi, de la strategie și planificare, la PR, cercetare, branding și online se va dovedi extrem de valoroasă pentru Flanco și ne bucurăm foarte mult să o avem în echipă.”

Înainte de a se ocupa de platforma de marketing, evenimente, comunicare și PR a Sun Plaza Shopping Center, Antonela Ciucașu a lucrat în sectorul bancar, pentru Royal Bank of Scotland, pe poziția de Credit Cards Marketing Manager, creând și implementând strategia de marketing pentru cardurile de credit ale băncii. Antonela a acumulat cea mai vasta experiență în industria telecom, lucrând pentru UPC România, ca Senior Marketing Manager și pentru Orange România, ca Head of Retail Communication și contribuind la lansarea ambelor branduri pe piața românească. Nici sectorul auto nu lipsește din CV-ul noului Director de Marketing Flanco, care a lucrat anterior pentru Michelin România, pe poziția regională de Communication Manager pentru România și zona Balcanilor și pentru Romcar, pe poziția de Marketing Manager.

”Am avut șansa să lucrez pentru branduri internaționale, de renume, din domenii variate dar, mai ales, să fac echipă cu oameni de la care am avut permanent de învățat”, spune Antonela Ciucașu. ”La Flanco, pot pune în practică tot ce am acumulat până acum, într-un mediu antreprenorial, flexibil și într-un context de piață extrem de dinamic și de exigent.”

Antonela Ciucașu a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice din București, precum și numeroase cursuri de marketing, comunicare, vânzări, training și planificare strategică.

One thought on “Flanco are un nou Director de Marketing

  1. Stimata doamna,
    Am comandat de la flanco bucuresti un televizor led marca filips 80 diametru. In ziua livrarii nu am fost acasa si am lasat un mesaj fancurierul ca pot livra tv in depozitul fancurierului. Dupa 2 zile m-am dus, am platit 750 ron, am adus acasa tvrul si cand am despachetat am observat ca ecranul din partea stanga este spart. M-am uitat si cu mai mare atentie si am observat o gaura si in cutia de carton in care era tv rul ca era spart si lipit cu o bucata de nailon si cu scoci. Imediat am dus inapoi tv rul la magazia fancurier, ca nu locuiesc departe, si am cerut inapoi bani sau un tvizor nou dar nici bani n-au dat, nici un alt tv. Doamna, va rog frumos sa rezolvati problema noastra. Asta ar fi fost darul de Craciun pentru familia noastra si nu avem posibilitatea sa luam alt televizor. Sper ca nu trebuie sa recurgem la Protectia Consumatorului sau la judecata. Noi speram la intelegerea dumnavoastra.
    Cu stima si cu mult respect fam Gothard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *