Federal-Mogul Motorparts anunță modificări în conducerea companiei

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), furnizor global de top de produse şi servicii destinate producătorilor auto şi operatorilor de service pentru vehicule şi echipamente de pe piaţa automobilelor, a anunțat astăzi următoarele modificări în echipele de conducere EMEA, Braking și Corporate Development: Andrew Sexton a fost ales în funcția de președinte EMEA Aftermarket și președinte regional EMEA, iar Neville Rudd a fost ales în funcția de vicepreședinte senior, Global Braking. În plus, Detlev Baudach a fost ales în funcția de vicepreședinte senior, Global OE Sales și EMEA Aftermarket Commercial Strategy, iar Alok Agrawal a fost ales în funcția de vicepreședinte, Strategy and Corporate Development.

Numirea în funcția de președinte EMEA Aftermarket și președinte regional EMEA a lui Andrew Sexton are efect imediat. El va raporta către Ninivaggi. Pe parcursul unei cariere de 16 ani în compania Federal-Mogul Motorparts, Sexton a ocupat poziții care au crescut în responsabilitate, incluzând funcțiile de director Powertrain Sealing and Bearing – Asia Pacific, manager general Sealing, vicepreședinte Sealing and Engine și recent, vicepreședinte senior Global Sealing, Engine and Underhood Service. El va raspunde în continuare, pe termen scurt, de activitatea diviziei Global Sealing, Engine and Underhood Service și va avea biroul în Kontich, Belgia.

„Andrew și-a început cariera la Federal-Mogul în anul 2000 și a contribuit în mod semnificativ la creșterea și dezvoltarea diviziilor noastre Powertrain și Motorparts”, spune Ninivaggi. „Experiența sa vastă în operațiuni la nivel mondial și abilitățile dovedite de conducere a unităților de business, îi asigură o calificare unică pentru a duce mai departe succesul comercial al afacerilor noastre pe piața pieselor de schimb, urmărind în același timp obiectivele noastre, pe termen lung, financiare și de creștere strategică în regiunea EMEA.”

Numirea în funcția de vicepreședinte senior Global Braking al lui Neville Rudd are efect imediat. El va raporta către Ninivaggi. Rudd s-a alăturat Federal-Mogul Motorparts în 2012, părăsind compania TRW și a ocupat poziții care au crescut în responsabilitate precum cele de director de operațiuni, vicepreședinte Global Operations și, recent vicepreședinte și COO Global Braking.

„Neville are abilități remarcabile de conducere a operațiunilor diviziei Global Braking, punând accent pe siguranță, calitate și inovație,” spune Ninivaggi. „Așteptăm cu nerăbdare contribuțiile sale continue în conducerea către excelență și îmbunătățiri operaționale ale activității noastre la nivel mondial privind sistemele de frânare.”

Numirea în funcția de vicepreședinte senior, Global OE Sales și EMEA Aftermarket Commercial Strategy al lui Detlev Baudach are efect imediat. El va raporta în comun către Ninivaggi și Sexton. Baudach va păstra responsabilitățile sale din prezent privind vânzările, managementul programului și marketing-ul diviziei Global OE. Baudach s-a alăturat companiei Federal-Mogul Motorparts în 2009, având experiență anterioară în vânzări, inginerie și operațiuni, dobândită într-o serie de companii europene importante din industria automobilelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *