Camera video profesională Panasonic HC-X1, disponibilă pentru vânzare

Panasonic pune la dispoziția profesioniștilor cel mai nou produs din categoria camerelor video – Panasonic HC-X1. Videocamera este prevăzută cu un obiectiv cu zoom 20x și cu un senzor de 1 inch, caracteristici care fac din acest produs unul ideal pentru videografi. Camera video HC-X1 este prevăzută cu un obiectiv 4K LEICA DICOMAR de ultimă generaţie, cu zoom optic 20x rapid, distanța focală putând varia de la 24 mm (superangular) la 480 mm (teleobiectiv).

„La sfârșitul lunii decembrie, Panasonic HC-X1 va fi disponibilă în România, în magazinele F64 și Westbuy, în Polonia, în magazinele BeikS, precum și în alte țări din regiune, în magazinele specializate în domeniul foto-video. Preţul de vânzare recomandat al unei astfel de camere este de 3.199 EUR”, a declarat Klara Ufnalewska, Director Relaţii Publice pentru Europa Centrală și de Est. „Depunem toate eforturile pentru ca aparatul HC-X1 să fie disponibil în viitorul apropiat la majoritatea distribuitorilor autorizați”.

Obiectivul camerei funcţionează cu un senzor MOS mare, de 1 inch (9,46 megapixeli în 4K 24p/8,79 megapixeli în UHD/FHD). Acesta reprezintă prima soluţie de acest tip din lume pentru o videocameră cu un obiectiv integrat care asigură sensibilitate mare și o calitate excelentă a imaginii, indiferent de situaţie. HC-X1 este proiectată pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor utilizatorilor profesionişti și oferă o largă diversitate de funcții și soluţii de design pentru a simplifica procesul de înregistrare a materialelor video cât mai mult cu putinţă. Obiectivul include inele triple pentru ajustarea manuală a transfocării, a clarităţii și a diafragmei.

Camera video poate fi operată cu ajutorul a 13 butoane, 9 pe carcasă și 4 pe ecranul LCD. Utilizatorul poate programa butoanele atribuind fiecăruia o funcţie la care doreşte să aibă acces rapid. Aşadar, utilizarea camerei video devine chiar mai simplă. Dispozitivul garantează calitatea excelentă a imaginilor înregistrate și performanţe ridicate de înregistrare a sunetului, îndeplinind cele mai exigente cerinţe în ceea ce priveşte producţia video. Camera este prevăzută cu o interfață XLR stereo pentru microfoane externe sau pentru înregistrarea de la dispozitivele externe cu o sursă de alimentare fantomă de +48 V. Videocamera înregistrează sunet stereo de înaltă calitate utilizând sisteme PCM (MOV/MP4) liniare pe 16 biţi sau Dolby Digital (AVCHD).

Modulul wireless opţional (AJ-WM50/AJ-WM30) permite controlul camerei de la distanţă cu un iPad, utilizând aplicaţia gratuită AG ROP, pentru ajustarea setărilor camerei video și controlul obiectivului și a multor altor funcţii. O gamă largă de funcţii captivante Două sloturi de card de memorie SD pentru înregistrarea simultană sau extinsă a imaginilor; Funcţii de ajustare a imaginilor transmise, precum corecția independentă a culorilor pe 16 axe, 8 moduri de funcţii gamma și corecția crominanței; Afişaj LCD și vizor electronic pentru înregistrarea uşoară a materialelor video, cu modele zebră integrate, indicator de nivel sau afișarea personalizată a imaginii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *