Brandurile Sofiaman, Luxury Gifts și Carolina Boix au deschis noi magazine în ParkLake Shopping Center

În centrul comercial ParkLake au fost inaugurate trei noi magazine, ce oferă iubitorilor de cumpărături varietate și o experiență completă și plăcută de shopping.

Sofiaman, brandul de pijamale și ținute de interior din fibre naturale de bumbac, a inaugurat pe 25 noiembrie 2016, în centrul comercial ParkLake, un nou magazin. Acesta este cel de-al 16-lea magazin pe care brandul de îmbrăcăminte de noapte și de casă îl deschide în București.

Povestea Sofiaman a început acum mai bine de 18 ani cu o pijama simplă din bumbac. De atunci au fost realizate peste 4 milioane de produse, Sofiaman devenind cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte și de casă din România.  Magazinul Sofiaman din cadrul  ParkLake, oferă pijamale și ținute din fibre naturale din bumbac, plăcute la atingere, completate și de lenjeria intimă confortabilă.

Al doilea magazin nou deschis în centrul comercial ParkLake este Luxury Gifts. Produsele sunt dedicate celor care sunt în căutarea unui cadou special care să păstreze vii amintirile și să trezească emoție ori de câte ori este privit.

Echipa din spatele magazinului Luxury Gifts are o experiență de peste 20 de ani în comercializarea cadourilor de suflet. Selecția produselor, pe care le găsim în noul magazin din ParkLake, reflectă căutarea permanentă a noului și atenția maximă acordată calității produselor și detaliilor de fabricație.

Brandul Carolina Boix a apărut în 2003 în Insulele Canare, iar în aprilie 2004 a fost inaugurat primul magazin care se axează pe vânzarea de încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați. Cu un număr mare de magazine răspândite în Spania, Olanda și Germania, Carolina Boix a inaugurat un nou magazin și în România, în incinta centrului comercial ParkLake.

Cu ocazia deschiderii noului magazin, Carolina Boix, clienții au beneficiat de o promoție de 30% la toate produsele din magazin. În perioada 28.11 – 10.12.2016 magazinul de încălțăminte și accesorii oferă o promoție de 30% la cumpărăturile făcute, pentru toți clienții care vor da like și share paginii de Facebook –  Carolina Boix .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *