BCR: Toate cardurile de credit vor oferi acces la cumpărături oriunde în lume

Banca Comercială Română (BCR) lansează un program special, dedicat posesorilor de carduri de credit. Astfel, toate cardurile de credit BCR, atât cele existente in portofoliu, cât și cele care sunt emise începând cu 25 noiembrie vor avea acces la o facilitate adițională exclusivă. Aceasta permite rambursarea în maxim 12 rate egale fără dobândă a oricărei cumpărături de minim 200 de lei, pe credit, efectuată de către deținătorul de card, la orice comerciant, in magazine sau online, atât în țară, cât și în străinătate.

„Operațiunile efectuate cu cardurile de credit cresc într-un ritm accelerat. În medie, se înregistrează aproximativ 6 cumpărături per card în fiecare lună, dar într-un context care denotă o anumită rigoare și disciplină financiară: peste 90% dintre tranzacțiile efectuate de către deținătorii de carduri de credit sunt realizate pentru achiziții de bunuri si servicii. Era timpul ca acest produs să-și extindă funcționalitățile și să iasă din confortul deplin oferit de partenerii agreați. Clienții BCR vor avea, de acum înainte, în cardul de credit, un mijloc de plată inteligent și flexibil, care le va oferi posibilitatea de a rambursa în rate cumpărăturile, fără costuri suplimentare”, a declarat Dana Mușat, Director Executiv Carduri BCR.

Clienții BCR pot beneficia de această facilitate în trei pași simpli. La momentul efectuării unei cumpărături eligibile, deținătorul de card primește prin SMS oferta pentru plata în rate. Pentru acceptare, este necesar să răspundă la SMS, cu referința tranzacției menționată în textul mesajului. Ulterior, i se va confirma prin SMS transformarea efectivă a cumpărăturii în rate. Există și anumite tipuri de tranzacții care nu sunt acceptate în program, cum ar fi retragerea de numerar, transferul de bani, pariurile sau tranzacțiile la cazinouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *