Pizza Hut Delivery deschide doua noi locatii, in Brasov si in Popesti – Leordeni

pizza-hut-deliveryReteaua Pizza Hut Delivery se extinde in acest final de an cu doua noi unitati, in Brasov si Popesti – Leordeni. Noile locatii vor acoperi, prin serviciul de livrare la domiciliu, zona de sud a judetului Ilfov si orasul Brasov.

Odata cu cele doua deschideri, reteaua Pizza Hut Delivery ajunge la 11 locatii aflate in Bucuresti si in tara.

În afara capitalei, după Cluj Napoca, Brașovul este următorul oraș care a fost inclus pe harta Pizza Hut Delivery. Noua unitate ocupă o suprafaţă de 106 mp, fiind amplasată în incinta Carrefour Braşov, pe Calea București, numărul 107. Odată cu deschiderea noii locaţii au fost create 25 de locuri de muncă.

Cea din Popeşti – Leordeni ocupă o suprafață de 100 mp, fiind amplasată pe Strada Amurgului, numărul 27, în incinta La Strada Mall Concept. Deschiderea acestei noi unităţi a creat 25 de locuri de muncă.

Cele doua unitati inaugurate recent de Pizza Hut Delivery reprezinta un pas important pentru noi, deoarece suntem un brand aflat in continua dezvoltare, pentru care extinderea este obiectivul principal. Prima deschidere de anul acesta a fost cea din Popesti – Leordeni, urmata la scurt timp de inaugurarea din Brasov. Sunt doua orase noi pentru Pizza Hut Delivery si speram ca fanii brandului sa se bucure de retetele inovative din meniul nostru, pe care le pot comanda oricand isi doresc”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *