Vodafone, lider mondial in serviciile Machine-to-Machine pentru al treilea an consecutiv

vodafone-supernetPentru al treilea an consecutiv, Vodafone Group a fost desemnat de Gartner drept lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), conform raportului „Magic Quadrant”, pentru abilitatea sa de executie si pentru viziunea cuprinzatoare. Vodafone este unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii pe piata de telefonie mobila.

„Pozitionarea Vodafone, pentru al treilea an consecutiv, in topul efectuat de Gartner valideaza capabilitatile noastre in domeniul Internet of Things (IoT), care sunt inegalate la nivel mondial”, a declarat Ivo Rook, Director IoT, Vodafone Group. „Vom continua sa investim in aceasta directie pentru a le oferi clientilor nostri beneficii maxime prin intermediul tehnologiei Internet of Things, intr-o maniera simpla si facila”, a adaugat el.

Companiile din intreaga lume adopta cu rapiditate oportunitatile oferite de tehnologia IoT, iar 76% dintre acestea sunt de parere ca IoT va fi un factor decisiv pentru succesul lor, in timp ce 48% utilizeaza deja IoT pentru a sustine transformari ample ale business-ului, potrivit celui mai recent Barometru IoT efectuat de grupul Vodafone.

„Obiectivul nostru este consolidarea pozitiei de lider a grupului Vodafone, prin extinderea ofertei de baza. De exemplu, lansarea NarrowBand-IoT la nivelul grupului va permite conectarea obiectelor care in trecut nu puteau fi conectate. Incurajam inovatia si exploram permanent noi servicii care presupun mai mult decât conectare, pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa-si creasca eficienta, veniturile si sa-si dezvolte noi modele de business”, a completat Ivo Rook.

Raportul mondial Gartner „Magic Quadrant” despre serviciile Machine-to-Machine este disponibil aici. Oferta Vodafone România de servicii dedicate companiilor se adreseaza atât firmelor mici si mijlocii, cât si corporatiilor, si include solutii individuale de voce mobila, voce fixa si internet, precum si solutii integrate si servicii M2M. Recent, Vodafone România a lansat Ready Business Score, un instrument inovator care ofera companiilor o analiza privind gradul lor de adaptare la noile tendinte tehnologice si recomandari de solutii pentru imbunatatirea afacerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *