Orange marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

orangeOrange Romania sustine persoanele cu dizabilitati, atat prin politicile de resurse umane si recrutare, cat si prin programe sociale dedicate categoriilor defavorizate. Cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, clientii Orange pot „experimenta” ei insisi barierele pe care le au persoanele cu dizabilitati, cu ajutorul aplicatiei de realitate virtuala Appility, in data de 5 decembrie, in noul Orange smart shop din Piata Victoriei.Grupul Orange a dezvoltat aplicatia „Appility”, disponibila in AppStore si Google Play, ce poate fi testata doar cu ajutorul ocheIarilor 3D VR cardboard. Cei care testeaza aplicatia se pun in postura unei persoane cu dizabilitati, vad provocarile pe care le au acestia si afla cum pot sustine activ imbunatatirea conditiilor de lucru si de viata.

In prezent, Orange Romania are 15 angajati cu dizabilitati ce beneficiaza de conditii speciale de munca, sedii accesibilizate pentru nevoile lor si pachete de suport financiar in cazul interventiilor medicale. Totodata, toti angajatii sunt incurajati sa se implice in activitati de voluntariat dedicate persoanelor cu dizabilitati.
Mai mult decat atat, Fundatia Orange a oferit peste 1.500.000 euro in beneficiul persoanelor cu deficiente de vaz si/sau de auz din intreaga tara, fiind unul dintre cei mai implicati sustinatori ai acestui grup.

In Romania, activitatile de filantropie ale Fundatiei au fost directionate in special in beneficiul persoanelor cu dizabilitati de vedere, de vorbire si de auz. De peste 4 ani, proiectele derulate cu finantare din partea Fundatiei Orange s-au axat pe sanatate, educatie sau cultura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *