Targul Virtual: Sute de joburi in Europa pentru profesionistii din domeniul medical

careers-in-whiteCei care sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul medical vor avea sansa sa aplice online la sute de oferte atractive pana pe 18 decembrie si sa discute in timp real cu reprezentantii centrelor medicale.

Targul Virtual de Job-uri pentru Personalul Medical ajuns la cea de-a 9-a editie ofera sansa medicilor din orice specializare, asistentilor medicali, infirmierilor, stomatologilor, fizioterapeutilor, moaselor, absolventilor de Medicina, dar si personalului medical auxiliar sa aplice de acasa, din fata unui calculator sau a unei tablete  la job-urile puse la dispozitie de companiile de recrutare.

In cadrul Targului Virual de Job-uri pentru Personalul Medical recrutorii cauta specialisti pentru a profesa in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Belgia, Elvetia, Austria, Luxemburg, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Candidatii trebuie sa se inregistreze mai intai pe site-ul www.careersinwhite.com si sa isi incarce CV-ul, iar mai apoi vor avea acces la toate informatiile legate de recrutori si de job-urile pe care acestia le ofera. Mai mult decat atat, in cadrul Targului Virtual acestia pot sa discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat si astfel sa obtina toate informatiile de care au nevoie cu privire la job-urile care ii intereseaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *