Concertul Traditional de Anul Nou: Orchestra Simfonica Bucuresti , la Sala Palatului

orchestra-simfonica-bucurestiOrchestra Simfonica Bucuresti invita iubitorii de muzica clasica la Concertul Traditional de Anul Nou, vineri, 30 decembrie 2016. Aflat la cea de a patra editie, concertul extraordinar va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19.00.

Alaturi de dirijorul Jin Wang, Orchestra Simfonica Bucuresti va oferi o seara memorabila in care melomanii vor avea ocazia sa asculte in exclusivitate muzica clasica de cea mai buna calitate. Programul cuprinde o selectie speciala de piese celebre din muzica clasica.

Fondata in anul 2007,Orchestra Simfonica Bucuresti – Bucharest Symphony Orchestra este un ansamblu muzical de prim rang. A fost infiintata de trei tineri muzicieni ambitiosi, reunind in componenta sa cei mai valorosi artisti instrumentisti din Romania. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonica Bucuresti a dezvoltat concepte muzicale originale si inovatoare.

Preturile biletelor sunt cuprinse intre 72 si 200 de lei.

Elevii, studenții si pensionarii beneficiază de 20% reducere.

Biletele pot fi achizitionate la casieria Salii Palatului, Casieria – Teatrul Naţional “I. L. Caragiale” din Bucureşti -Tnb Ro , online pe www.eventim.ro  si in reteaua magazinelor partenere Eventim.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *