„Sandvișul Meseriaș” lansat în benzinăriile Petrom ajută elevii din școlile profesionale

petrom-sandvisul-meserias_2Pana la finalul anului, in peste 200 de statii Petrom poate fi achizitionat Sandvisul Meserias, un produs conceput pentru strangerea de fonduri in beneficiul viitorilor meseriasi din Romania. Astfel, la fiecare sandvis vandut, din pretul total de 9,49 lei, 2,5 lei vor merge spre dotarea scolilor profesionale si liceelor tehnologice din Romania.

Suma stransa in urma campaniei va fi dublata de OMV Petrom. Banii vor fi folositi pentru achizitionarea de echipamente si dotarea laboratoarelor de practica din scoli profesionale si licee tehnologice participante anul acesta in Tabara Meseriasilor din Tara lui Andrei.

Initiativa face parte din Romania Meseriasa, programul prin care OMV Petrom sustine educatia profesionala din Romania.

Mona_Nicolici_PetromDe-a lungul timpului, in proiectele noastre am intalnit sute de elevi dornici sa devina meseriasi priceputi, dar sunt demotivati de echiparea slaba din scoli sau de lipsa de respect din partea societatii. Ne dorim acum ca fiecare roman sa aiba posibilitatea sa-i sustina pe acesti copii. Speram ca aceasta campanie lansata in statiile Petrom sa fie doar inceputul pentru romanii care vor sa sustina pe termen lung scolile profesionale din Romania.” a declarat Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate OMV Petrom.

Reteta Sandvisului Meserias a fost creata special de Chef Cezar Munteanu, un cunoscut specialist in domeniul culinar. Chef Cezar a lucrat peste 14 ani la diferite ambasade ale Romaniei si a colaborat de-a lungul carierei sale cu numeroase reviste si televiziuni. De asemenea, el este unul dintre trainerii si mentorii din Tabara Meseriasilor din Tara lui Andrei, in seria de Turism & Alimentatie.

Prin gustul proaspat si asocierea neasteptata de ingrediente, reteta sandvisului meserias te va lua prin surprindere: o bagheta soft multicereale peste care Chef Cezar a adaugat o crema de branza cu mustar, alaturi de ardei copti si un mix de salata ce se asorteaza de minune cu pieptul de pui marinat-rotisat in reteta proprie.

Romania Meseriasa este campania prin care OMV Petrom sustine educatia profesionala si viitoarele generatii de meseriasi din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *