Ryanair lansează o promoție de Ziua Națională: bilete de avion la 5 euro

ryanairCompania aeriană Ryanair a lansat o promoție extraordinară cu ocazia Zilei Naționale a României, cu locuri la vânzare de la doar 4.99 euro, doar dus, pe 20 de rute din București, Craiova și Timișoara, pentru călătorii în perioada 10 ianuarie – 28 februarie, asigurându-le clienților români economii și mai mari în această iarnă pentru destinații turistice. Aceste locuri promoționale, de la doar 4.99 euro, sunt acum disponibile și pot fi rezervate numai până la miezul nopții, vineri (2 decembrie), doar de pe pagina web Ryanair.com.

Denis Barabas, Ryanair, a declarat: “Aceste tarife promoționale lansate cu ocazia Zilei Naționale a României nu vor fi disponibile pentru mult timp. Locurile promoționale de la doar 4.99€ pe 20 de rute din București, Craiova și Timișoara, pentru călătorii în Ianuarie și Februarie, pot fi rezervate doar de pe pagina web Ryanair.com. Această ofertă incredibilă se va încheia la miezul nopții, vineri (2 decembrie), așa că invităm clienții să se grăbească pentru a-și rezerva următoarea escapadă de iarnă la preț redus.”

Ryanair a transportat, în România, 680.000 de pasageri în primul semestrul al acestui an, de peste două ori mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *