Softelligence: Platforma Fintech OS gestionează peste 2 milioane de tranzacții lunar

teodor_blidarus_softelligenceCu peste 2 milioane de tranzacții gestionate lunar, Softelligence anunță lansarea oficială a Fintech OS. Produsul software este destinat jucătorilor din piața de servicii financiare, asigurându-le digitalizarea principalelor operațiuni de business prin îmbunătățirea experienței de utilizare a clienților, automatizarea proceselor de back-end și o platformă API pentru bănci și asiguratori. Având o interfață prietenoasă și ușor de folosit, aplicația face ca procesele de vânzare, acordare de credite, emitere de polițe de asigurare sau colectare de creanțe să devină accesibile în mod rapid, în doar câteva click-uri, direct de pe dispozitivul mobil.

”Fintech OS înglobează experiența de peste 10 ani din domeniul financiar al echipei Softelligence cu tehnologia inovatoare dezvoltată de către departamentul nostru R&D, special pentru clienții din acest domeniu. Într-un mediu economic cunoscut pentru schimbăriile accelerate, instituțiile financiare au nevoie de o soluție care să le înlesnească trecerea către un model operațional digitalizat, bazat pe conectarea datelor, conceptelor și aplicațiilor într-un singur sistem transparent și sigur.” declară Teodor Blidăruș, Managing Partner Softelligence.

Soluția Fintech OS este deja folosită de liderii segmentului financiar local printre care Allianz, NN, Provident, ING Bank sau Idea Bank. Printre principalele funcționalități ale Fintech OS se numără semnatură biometrică, ce permite autentificarea în timp real a identitătii unui client și semnarea digitală rapidă a tuturor documentelor, fără să mai fie nevoie de utilizarea hârtiei. De asemenea, Face Recognition permite accesarea aplicațiilor financiare pe baza semnalmentelor fizice ale utilizatorului, iar OCR (Optical Character Recognition) poate prelua automat informațiile din cartea de identitate sau talonul auto prin utilizarea camerei dispozitivelor mobile. Mai mult, clienții își pot integra și armoniza într-un sistem unitar toate activitățile departamentelor IT, marketing și vânzări, beneficiind totodată de siguranța și transparența tranzacțiilor gestionate.

”Vorbim de o abordare nouă, în care viteza implementării este dublată de siguranța și ușurința în folosire. Inovația Fintech OS vine din platforma tehnologică modulară, prin care companiile își pot personaliza pachetele implementate din suita de aplicații financiare dezvoltate.” continuă Teodor Blidăruș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *