SES va transmite mai multe canale HD pentru grupul M7

sesSES S.A. (Euronext Paris și Bursa de Valori Luxemburg: SESG) a anunțat astăzi că Grupul M7, furnizor trans-regional de servicii de televiziune în sistem pay-TV, a contractat capacitate suplimentară și a prelungit contractul de capacitate existent pe satelitul ASTRA 3B de la poziția orbitală 23,5 grade est. Pe baza acestui acord multianual, capacitatea contractată suplimentar de Grupul M7 va găzdui toate canalele HD transmise de serviciul public de radiodifuziune Ceska Televize. De asemenea, vor fi transmise și alte noi canale HD care urmează a fi incluse pe Skylink, platforma DTH (direct-to-home) a Grupului M7 pentru Republica Cehă și Slovacia. Capacitatea recontractată va fi utilizată pentru a continua livrarea unei game largi de canale HD prin Skylink. Platforma deservește peste 2 milioane de gospodării.

“Acordul încheiat recent cu SES ne permite să răspundem cererii tot mai mari de pe piețele din Republica Cehă și Slovacia privind imagini de calitate superioară și programe inovatoare, și, în același timp, ne ajută să ne consolidăm poziția pe aceste piețe extrem de competitive,” a declarat Hans Troelstra, Chief Executive Officer al Grupului M7.

“SES este un partener de încredere pentru livrarea unei experiențe TV de calitate către telespectatorii noștri și suntem încântați de continuarea acestei relații fructuoase.” “Grupul M7 este un partener de lungă durată și ne bucurăm de faptul că această colaborare continuă să crească,” a declarat Ferdinand Kayser, Chief Commercial Officer, SES.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *