Revelion 2017 la Palatul Parlamentului: tema “Black & White”

p1Pentru al patrulea an consecutiv Palatul Parlamentului gazduieste in Sala Unirii, cea mai mare sala de bal din Romania, petrecerea de Revelion cu tema “Black & White”.

Invitat special al petrecerii de sfarsit de an este DELIA. Atmosfera va fi asigurata si de Wilmark Dance & Show, Cornel Verban Orchestra, Hypnotique – Electric Violin Band, DJ Radu, iar amfitrionii evenimentului sunt Cristian Brancu si Alexandra Velniciuc.

Revelionul 2017 la Palatul Parlamentului incepe pe 31 decembrie la ora 19:30, in Sala Unirii (2200 mp de distractie), cu un moment instrumental sustinut de Hypnotique – Electric Violin Band si va continua cu un moment de café concert sustinut de Cornel Verban Orchestra.

Spectacolul va fi deschis de Wilmark Dance & Show la ora 21:00, iar in jurul orei 22:30 va concerta Delia, intr-un show de exceptie, urmand ca la ora 23:45, pe esplanada Palatului Parlamentului sa se toasteze in cinstea noului an, admirand cel mai impresionant foc de artificii din Bucuresti.

Seara va continua cu un spectacol de exceptie sustinut de Wilmark Dance & Show, muzica de dans si folclor cu Cornel Verban Orchestra si DJ Radu. Scena, sunetul, luminile, ecranele si efectele luminoase vor fi asigurate de Cristian Singer – Paradigma Group.p2

La Revelionul 2017 “Black & White” de la Palatul Parlamentului se poate opta intre trei variante de locuri, diferite in functie de pozitionarea fata de scena si ringul de dans: VIP, Premium si Standard. Meniul cuprinde specialitati gourmet in conceptia si indrumarea Chef Catalin Jernoiu, puse in opera de Privileg, furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei pentru evenimente oficiale/private si va fi insotit de bauturi, atent selectionate.

La solicitarea participantilor se asigura variante de meniu raw-vegan si gluten-free.

Meniul va cuprinde: macarons cu branza de capra, briosa pufoasa cu peste alb afumat, tarta cu trufe negre si ciuperci, cheesecake cu pudra de masline, cornet cu legume si alge marine, piept de curcan cu fasole neagra, file de peste alb la cuptor cu ravioli, piept de curcan cu pudra de ciuperci de padure si orez negru, muschiulet de porc in crusta de piper negru cu piure de radacinoase si duo de ciocolata Dark & White. 

Pentru fiecare tip de loc exista si un anumit tarif de acces la petrecere, respective Categoria Standard – 150 euro, Categoria Premium – 175 euro si categoria VIP – 200 euro. Pentru copiii cu varsta pana la 6 ani accesul este gratuit, pentru copiii cu varsta intre 6 si 14 se achita 50% din valoarea locului. Pentru cei ce au participat la editiile anterioare se aplica o reducere de 10%.

Tarifele includ si participarea la o tombola speciala. Parcarea este gratuita si pazita.

Pentru invitatii din afara Bucurestiului care doresc sa petreaca Revelionul 2017 la Palatul Parlamentului se poate asigura si cazarea la Phoenicia Grand Hotel 4*+ la pretul de 45 euro/ single premium, 49 euro/ dubla premium. Tarifele includ toate taxele, inclusiv brunch-ul de pe 1 ianuarie, acces la fitness si sauna.

Informatii suplimentare pentru Revelion 2017 la Palatul Parlamentului se gasesc pe www.lapalat.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *