O nouă aeronavă în portofoliul Air France: Boeing 787 Dreamliner va avea primul zbor transatlantic pe ruta Paris-Montreal

air-franceÎncepând din 2017, Air France va include în flota sa două noi aeronave Dreamliner, iar Montreal este prima destinație transatlantică a aeronavei. Boeing 787 Dreamliner va efectua prima călătorie pe 1 mai 2017, pe ruta Paris – Montreal, iar conexiunile spre Montreal pentru pasagerii români vor fi îmbunătățite mulțumită zborului cu numărul AF344, având astfel posibilitatea unei escale de doar de 3 ore la Paris. Călătorii care își doresc experiența de a călători la bordul unei aeronave nou-nouțe, au acum ocazia să își achiziționeze un bilet la bord.

Pentru Air France și pasagerii săi, noul Dreamliner Boeing 787 va oferi multe beneficii: experimentarea celor mai noi și confortabile cabine Business Class (30 locuri), Premium Economy (21 de locuri) și Economy (225 locuri); Wi-Fi la bord; mai mult spațiu și confort cu noile scaune Premium Economy; ferestre care sunt cu aproximativ 30% mai mari decât pe aeronavele similare; consum de combustibil cu aproximativ 20% mai mic, în comparație cu generațiile anterioare de aeronave; • reducere semnificativă a emisiilor de CO2 (aproximativ 20%) și a emisiilor de zgomot.

Cabine de ultimă generație în Premium Economy, iar noua aeronavă Boeing 787 utilizează una dintre cele mai moderne tehnologii care oferă pasagerilor o experiență confortabilă la bord: un scaun care se înclină la 130°, pentru o mai bună calitate a somnului; unul dintre cele mai late scaune de pe piață (51 cm); pernele scaunelor și spătarul sunt ergonomice; mai mult spațiu între scaune; structură “fixed-shell” care se potrivește perfect cu cabinele private, 4 rânduri cu 21 de locuri.

Pasagerii din cabina Premium Economy se vor bucura de mai mult spațiu la bord. Scaunele au fost create și testate de către experți ergonomiști pentru a satisface cele mai înalte standarde de confort. În plus, cei care călătoresc în Premium Economy se vor bucura de următoarele beneficii: prioritate la check-în pentru evitarea aglomerației (spațiile SkyPriority se pot găsi în mai mult de 1.000 aeroporturi); 29 kg în plus pentru bagaj față de Economy Class: 2 bagaje cală de 23 kg și 18 kg pentru bagajul de mână; aplicația Air France Press oferă posibilitatea pasagerilor de a descărca ziare și reviste; programul de loialitate Flying Blue oferă beneficii suplimentare celor care acumulează mile pe rutele de zbor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *