Bosch şi Sony stabilesc un parteneriat în domeniul securităţii video

sony-security-cameraBosch Sisteme de Securitate şi Sony Corporation au semnat un contract în vederea colaborării pentru dezvoltarea de produse şi soluţii inovatoare, în domeniul aplicaţiilor de securitate video. Începând cu anul 2017, cele două companii doresc să îşi combine expertiza tehnologică pentru a stabili noi standarde în ceea ce priveşte imaginile video cu o rezoluţie înaltă şi cele capatate pe o luminozitate scăzută. Conform parteneriatului agreat, clienţii securităţii video Sony din toate pieţele, exceptând Japonia, vor fi deserviţi şi sprijiniţi de către organizaţia de marketing şi vânzări a Bosch Sisteme de Securitate. Parteneriatul este supus aprobării de către consiliile de concurenţă. În acest parteneriat, Sony va aduce expertiza sa în calitatea şi performanţa imaginilor video, în timp ce Bosch va adăuga un set robust de analiză video pentru interpretarea datelor, precum şi tehnologii inovatoare pentru a atinge rate de biţi foarte eficiente şi cerinţele de stocare minimă.

Acest parteneriat va revoluţiona industria securităţii video, de vreme ce îmbină expertiza tehnologică unică şi forţa a două companii importante din domeniul aplicaţiilor de securitate video. Clienţii pot beneficia de calitatea superioară a imagnilor Sony, precum soluţiile 4K, combinate cu managementul ratelor de biţi şi analiza video Bosch,” spune Toru Katsumoto, vice preşedintele diviziei de Produse şi soluţii video, Preşedintele de sector al Grupului de produse profesionale, Sony Corporation.

„Acest parteneriat unic sprijină de asemenea viziunea Bosch în ceea ce priveşte Internetul lucrurilor. Camerele de securitate video, mai exact datele pe care acestea le colectează, joacă un rol important în dezvoltarea Internetului lucrurilor. Camerele video pot fi numite „ochii internetului lucrurilor”, spune Gert van Iperen, Preşedintele diviziei Bosch Sisteme de Securitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *