ALTEX România deschide un nou magazin în Piatra Neamţ, pe 1 decembrie

altex-laptopALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, continuă procesul de extindere a reţelei prin deschiderea unui nou magazin în Piatra Neamţ, în data de 1 decembrie. Odată cu deschiderea noului magazin, Altex ajunge la un număr de 97 de magazine la nivel naţional. Situat în noul centru comercial din oraş, Shopping City Piatra Neamţ (Bd. Decebal nr. 79), noul magazin Altex este al doilea din Piatra Neamț. Acesta se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, unde clienţii pot găsi o gamă extinsă de produse din toate categoriile electro-IT şi pot beneficia de servicii ce aduc valoare adaugată fiecărei achiziţii: servicii de creditare, buy-back la produsele electrocasnice mari sau posibilitatea de a rezerva produsele online şi de a le ridica în magazin.

„ALTEX sărbătoreşte Ziua Naţională a României prin deschiderea unui nou magazin pentru locuitorii din Piatra Neamţ, oferindu-le astfel posibilitatea de a se bucura de accesul la produse electro-IT actuale şi de servicii care să răspundă cât mai bine nevoilor lor. Am decis să deschidem cel de-al doilea magazin în Piatra Neamţ pentru a putea răspunde la o cerere crescută din partea consumatorilor şi de a pune la dispoziţia acestora o gamă cât mai extinsă de produse din toate categoriile”, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

Magazinul va funcţiona începând cu data de 1 decembrie, de luni până duminică, între orele 10:00 şi 22:00. Cu ocazia deschiderii, retailerul a pregătit sute de oferte speciale, printre care: televizor LED High Definition Philips, diagonala 102 cm, la numai 999,9 lei, cu o reducere de 400 lei; televizor LED Full HD smart 3D Panasonic, diagonala 102 cm, Internet Apps, Wi-Fi integrat, 5 ani garanţie, la numai 1.699,9 lei, cu o reducere de 1.000 lei; maşină de spalat Bosch, capacitate 6 kg şi clasa energetică A++, la numai 999,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi; set cuptor electric incorporabil Zanussi şi plită incorporabilă Zanussi, la numai 999,9 lei; aragaz Electrolux, aprindere electrică şi cuptor electric, la numai 999,9 lei; ladă frigorifică Arctic, volum 315 litri, clasa energetică A+ şi 5 ani garanţie la numai 869,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi; laptop ACER Aspire, procesor Intel Pentium N3710, 8 GB, 1 TB, la numai 1.299,9 lei, cu o reducere de 400 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *