MOL Romania sustine 35 de tineri defavorizati sa obtina permisul de conducere

mol-romania-_permis-pentru-viitor_ro MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au lansat cea de-a doua editie a programului de responsabilitate sociala „Permis pentru viitor”, prin care sunt acoperite costurile obtinerii permisului de conducere (scoala de soferi si taxele adiacente) pentru 35 de tineri.  Beneficiarii vor fi persoane din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere poate facilita obtinerea unui loc de munca sau mentinerea si extinderea atributiilor de serviciu. Programul MOL „Permis pentru viitor” se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani, proveniti din medii defavorizate, care doresc sa obtina permis de conducere de categoria B, C sau D (incluzand tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie).

camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romania Sunt foarte multi tineri care se vad nevoiti sa porneasca la drum in viata dintr-o pozitie defavorizata, fiind lipsiti de sprijin si de resurse. Prin aceasta initiativa de responsabilitate sociala ne propunem sa le fim alaturi. Suntem convinsi ca beneficiarii acestor sponsorizari care vor obtine permisul de conducere vor avea o sansa suplimentara pe piata fortei de munca. MOL Romania a demonstrat prin multe dintre activitatile sale de responsabilitate sociala ca este atent la nevoile comunitatilor locale si doreste sa se implice activ in imbunatatirea conditiilor de viata”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL Romania.

La ceremonia de lansare a celei de-a doua editii a programului a participat si Claudiu Ionut Ciobanica (foto), primul dintre beneficiarii primei editii a programului claudiu-ciobanica_beneficiar-permisviitorcare a obtinut permis de conducere. In urma acestei calificari, tanarului – care provine dintr-un centru de plasament si este angajat la o tipografie – i-au fost incredintate sarcini complexe la locul de munca, fiind inclus si in activitatea de distributie.

Alti sase tineri beneficiari ai primei editii a programului „Permis pentru viitor” au obtinut permis de conducere categoria B sau C, 7 tineri sunt programati pentru sustinerea examenului, iar 16 se afla in diferite faze ale cursurilor scolii de soferi.

Termenul final pentru depunerea solicitarilor este 27 ianuarie 2017.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *