Bosch a deschis o cantină modernă la fabrica din Blaj

cantina_bosch_blaj_0355Bosch a deschis în a doua jumătate a anului 2016 o nouă cantină modernă, care răspunde nevoilor fabricii din Blaj, activă în domeniul Tehnologiei industriale şi al Soluţiilor de mobilitate. Construcţia, demarată în septembrie 2015, înlocuieşte cele două cantine existente anterior, a căror capacitate şi facilităţi nu mai corespund nevoilor actuale ale fabricii. Noua cantină cu un design interior modern şi primitor produce zilnic mâncare sănătoasă, într-un mediu ce ţine cont de cele mai înalte standarde de confort şi igienă. Clădirea este dotată cu echipamente de ultimă oră şi are o capacitate de până la 1200 de porţii de mâncare pe tură.

Pe lângă accesul la cantina modernă din incinta fabricii, Bosch oferă angajaţilor săi din Blaj şi alte beneficii, printre care se numără programul de lucru flexibil, pachetele de relocare sau transport pentru angajaţii din alte localităţi sau accesul la consultaţii şi investigaţii medicale gratuite în cabinetul din incinta fabricii. Compania este interesată să îşi menţină angajaţii în formă, astfel că angajaţii unităţii de producţie Bosch din Blaj beneficiază de participarea gratuită la activităţile sportive din cadrul programului „Living în Blaj”, cum ar fi tenis, fotbal, aerobic sau sala de fitness.

“Satisfacţia angajaţilor şi crearea de condiţii optime de muncă sunt aspecte importante pentru noi”, a declarat Anna Kiss, managerul de resurse umane al fabricii Bosch din Blaj. “Prin deschiderea noii cantine în incinta fabricii, dorim să oferim angajaţilor noştri posibilitatea de a alege, după preferinţe sau recomandări de dietă, între diferite variante de meniuri sănătoase, în acelaşi timp beneficiind de un ambient plăcut şi prietenos”, a continuat Kiss.

Elementele arhitecurale specifice companiei sunt integrate şi armonizate perfect cu designul interior atrăgător, oferind astfel angajaţilor un spaţiu perfect de întâlnire şi interacţiune. În Blaj, divizia Bosch Rexroth operează încă din 2007 o unitate de producţie de tehnică liniară. Prin extinderea din 2013, Bosch produce la Blaj senzori de turaţie a roţilor şi senzori de turaţie a arborelui cotit, folosiţi în industria auto. La finalul anului 2015, divizia Soluţii de mobilitate a demarat aici producţia de componente de grup motopropulsor şi preconizează o creştere puternică a producţiei în 2016, prin extinderea proiectelor existente. Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a încheiat anul 2015 în România cu 3200 de angajaţi şi cu investiţii de aproximativ 178 milioane lei (40 de milioane euro), iar pentru anul curent compania planifică investiţii suplimentare, în special pentru continuarea dezvoltării locaţiilor de producţie din domeniul automotive din Blaj şi din Jucu, judeţul Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *