Bookfest aduce la Brasov autori de top si 10.000 de cărți

BookfestSalonul de Carte Bookfest Brasov se va desfasura in perioada 1-4 decembrie, la Aula Universitatii Transilvania. Cititorii vor putea gasi la Salonul de Carte mii de carti valoroase din literatura nationala si universala.

Pentru ca o carte bine scrisa este cel mai potrivit cadou, mai ales in aceasta perioada, Biblioteca Polirom, Raftul Denisei, Babel, Byblos, Biblioteca Rao si alte colectii de fictiune ale editurilor autohtone aduc noi traduceri de valoare. Zeci de volume de actualitate si unele dintre cele mai asteptate si apreciate carti de literatura vor fi disponibile intr-un singur loc pentru cititorii din Brasov.

Salonul  de la Aula Universitatii Transilvania aduce cateva dintre cele mai importante personalitati culturale actuale: Lucian Boia, Cristian Tudor Popescu, Ioana Parvulescu, Radu Paraschivescu, Denisa Comanescu, Sabina Fati, Marius Chivu, Adrian Lacatus, Ana Barton, Caius Dobrescu si multi altii.

Evenimentul este organizat de Asociația Editorilor din România, alături de Fundația AIDA, sub egida Federației Editorilor din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *