Profihairshop deschide al cincilea magazin pe anul acesta in Unirea Shopping Center

profihairshop_klauscristinaProfihairshop, cel mai mare retailer specializat in comercializarea de produse profesionale pentru ingrijirea parului, deschide al cincilea magazin pe anul acesta in Unirea Shopping Center. Investitia in noul magazin a fost de 80.000 EUR, acesta urmand sa fie deschis in data de 2 decembrie. Noul magazin Profihairshop este amenajat pe o suprafata de 55 mp si include o selectie de peste 1.500 de produse profesionale pentru ingrijirea parului, produse pentru unghii si accesorii de la 50 de branduri reprezentate.

“Am ajuns la un total de 5 magazine deschise in acest an, atat in Bucuresti cat si in tara, indeplinindu-ne obiectivele de dezvoltare extensiva pentru 2016. Ne bucuram sa ne consolidam relatia cu clientii Profihairshop din Bucuresti, oferindu-le produsele noastre in cat mai multe puncte cheie moderne si usor accesibile din capitala. Intensificarea expansiunii la nivel national se datoreaza clientilor nostri, intrucat interesul acestora pentru utilizarea produselor profesionale de ingrijire este in continua crestere.. Pentru acest nou magazin estimam ca vom inregistra vanzari lunare de 400 euro/mp/luna”, a declarat Klaus Reisenauer, Managing Partner Profihairshop.

In prezent, reteaua Profihairshop a ajuns la un numar de 26 de magazine, localizate in Bucuresti si in alte orase mari din tara, care cuprind o suprafata totala de 1.100 mp. Valoarea medie a unui bon este de 100 de lei, iar cifra de afaceri estimata de companie pentru acest an este de 5,5 milioane de euro, cu 38% mai mare fata de cea din 2015.

Profihairshop face parte din grupul dezvoltatorului imobiliar OASIS Retail & Development din Sibiu, condus de Klaus Reisenauer si Kurt Wagner si este in prezent cel mai mare retailer din Romania specializat in comercializarea produselor profesionale de ingrijire a parului. In cei 4 ani de existenta Profihairshop a investit peste 2 milioane de euro in intreaga retea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *