Oferta de sărbători a Digi Mobil aduce reduceri de până la 350 de lei la smartphone-uri

digiNoua ofertă de sărbători a Digi Mobil oferă reduceri de până la 350 de lei la achiziția oricărui smartphone din oferta Digi Mobil sau la alegere, discount de 50% din tariful lunar al abonamentului, pe o perioadă de 12 luni. Promoția se adresează clienților noi care contractează până la 31 decembrie 2016 servicii fixe și mobile din portofoliul Digi. Orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primește o reducere de 50 de lei, iar dacă își portează numărul de abonament în rețeaua Digi Mobil, se adaugă suma cadou de 100 de lei, promoțională pentru portare.

Utilizatorii care vin în rețeaua la Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă rețea primesc 50 de lei. Abonamentul Optim Nelimitat include minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naționale și internaționale (fix-mobil) și trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 50 GB în reţeaua 4G. Sumele cadou pot fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achiziționarea oricărui smartphone din oferta.

În cazul în care își doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clienții pot opta pentru discount de 50% din prețul acestuia, timp de 12 luni, dacă își portează numărul de abonament la Digi Mobil. Utilizatorii care își portează numărul de cartelă din altă rețea la Digi Mobil, beneficiază de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioadă de 6 luni. Serviciile pot fi contractate în toate magazinele Digi și în punctele de prezență RCS & RDS din toată țara sau prin intermendiul reprezentanților companiei care vizitează clienții la domiciliu în perioada campaniei de sărbători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *