KMG International şi Rompetrol aniversează Ziua Naţională a României

rafinaria-petromidia-kmg-rompetrolKMG International şi Rompetrol aniversează Ziua Naţională a României printr-o serie de acţiuni de promovare a valorilor naţionale româneşti susţinute prin intermediul operaţiunilor dezvoltate de Grup în domeniul petrolier.

“KMG International este un promotor al valorilor autentice româneşti atât prin expertiza pe care a dezvoltat-o industria petrolieră, cât şi prin valoarea adăugată a produselor sale oferite clienţilor din România sub brandul Rompetrol. Prin dezvoltarea operaţiunilor sale principale, de rafinare, transfer maritim de produse petroliere, distribuţie de carburanţi, KMG International reprezintă un real motor de creştere pentru România, fie că vorbim de activitatea angajaţilor din ţară sau de know-how-ul acestora transferat în străinătate, fie că ne referim la impactul economic şi social major al operaţiunilor noastre. Cu prilejul Zilei Naţionale a României marcăm încă odată reuşita parteneriatului nostru român-kazah în promovarea cu success a valorilor atestate în plan local şi internaţional”, a declarat prim vice preşedintele KMG International, Cătălin Dumitru.

Clădirile administrative ale celor două rafinării deţinute de KMG International, Petromidia – cea mai mare şi mai modernă din ţară şi Vega – cea mai longevivă unitate de profil din România – au fost decorate cu steagul României. Tricolorul a fost montat pe o suprafaţă de 60 de metri lungime şi 16 metri lăţime pe clădirea sediu a companiei Rompetrol Rafinare din Năvodari, care operează cele două rafinării. De asemenea, drapelul naţional acoperă o suprafaţă de 14 metri lungime şi 6 metri lăţime din suprafaţa clădirii administrative a rafinăriei Vega. (ataşat foto). Clienţii care vor intra în staţiile de alimentare Rompetrol de 1 Decembrie vor primi steguleţe cu drapelul naţional al României ce pot fi montate pe maşini.

Peste 22.000 de astfel de produse sunt distribuite în principalele staţii de alimentare din ţară. De asemenea, de Ziua Naţională a României, clienţii Rompetrol vor putea participa la un eveniment special organizat de Hei în cadrul staţiei de alimentare Rompetrol Sibiu din str. General Vasile Milea, o experienţă culinară inedită, alături de Printesa Polonic. Organizat împreună cu Asociaţia Povestaşii, Rompetrol aduce atelierul Stră-bucate în staţia Rompetrol, precum şi povestirile despre reţetele speciale de sendviş şi de desert traditional românesc pregătite de Prinţesa Polonic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *