Symantec anunta Symantec Endpoint Protection 14, o inovatie in materie de securitate endpoint


Symantec EndpointSymantec Corp., lider global în securitate cibernetică, a anunţat Symantec Endpoint Protection 14, cea mai recentă inovaţie în materie de securitate endpoint. Bazată pe inteligenţă artificială la nivel endpoint şi în cloud, Symantec Endpoint Protection 14 este prima soluţie din industrie care îmbină tehnologii esenţiale în domeniu cu tehnici avansate de învăţare automată şi măsuri de prevenire a exploit-urilor într-un singur instrument. Această soluţie multi-layer este capabilă să blocheze ameninţările avansate şi să acţioneze eficient la nivel endpoint, indiferent de modul în care este lansat atacul.

Symantec Endpoint Protection oferă o protecţie puternică într-un pachet de dimensiuni reduse, având cea mai ridicată eficienţă din industrie (99,9%), un grad scăzut de rezultate pozitive false şi pe o amprentă redusă cu 70% faţă de generaţia anterioară, și asta datorită noilor capacități avansate de căutare în cloud. Symantec protejează în prezent 175 de milioane de endpoint-uri pentru consumatori şi companii, 163 de milioane de utilizatori de email, 80 de milioane de utilizatori de proxy pe web, şi procesează zilnic aproape 8 miliarde de solicitări de securitate.

“Symantec Endpoint Protection 14 este un salt imens înainte în protecţia endpoint, aducând împreună ultimele inovaţii în securitatea la nivel endpoint într-o singură platformă. Protecţia multi-strat realizată cu ajutorul inteligenţei artificiale, susţinută de cea mai vastă şi puternică forţă din lume în materie de protecție inteligentă împotriva ameninţărilor, şi bazată pe cloud – este pur şi simplu cea mai isteaţă alegere în tehnologiile endpoint. Symantec Endpoint Protection 14 este un element esenţial al unei strategii de apărare cibernetică integrată, solicitată de companii pentru combaterea ameninţărilor avansate de astăzi”, a declarat Mike Fey, preşedinte şi director general administrativ Symantec. 15129032_10154054477057876_5684640374312168054_o

Viteza şi ageritatea noilor ameninţări cu care se confruntă organizaţiile sunt descurajante. În 2015, Symantec a raportat peste 430 de milioane de noi malware şi estimează că cifra va creşte anul acesta. În vederea apărării împotriva acestor ameninţări avansate, Symantec furnizează clienţilor un singur instrument, precum şi capabilităţi de gestionare care abordează ameninţările în moduri cu totul diferite:

  • Tehnicile avansate de învăţare automată bazate dezvoltate pe reţeaua globală de informații a Symantec oferă un avantaj inegalabil acestei soluții.
  • Integrarea cu infrastructura existentă prin API-uri publicate permite gestionarea continuă a mii de endpoint-uri în locaţii multiple şi în diverse sisteme de operare şi platforme.
  • Accesul la tehnologia inteligentă cloud a Symantec reduce timpul de actualizarea zilnică a definiţiilor de fişiere cu 70%, reducând semnificativ utilizarea benzii în reţeaua companiei.
  • Integrarea cu soluţia Symantec Advanced Threat Protection pentru a detecta şi răspunde la ameninţări nedetectabile la endpoint, cu ajutorul unui singur instrument.
  • Protecţie simultană a endpoint-urilor şi reţelelor clienţilor, cu integrare continuă a Symantec Endpoint Protection şi Blue Coat Secure Web Gateway.

Conform raportului Forrester Wave din 2016 pentru suitele de securitate endpoint, “Symantec oferă cea mai completă suită de securitate endpoint de pe piaţă. Tehnologiile de securitate endpoint avansate ale Symantec cuprind o gamă largă de capabilităţi de prevenţie, detectare şi remediere. Atunci când cumpărătorii utilizează întregul portofoliu, sunt acoperite aproape toate ariile de atac posibile.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *