Storia.ro: Castel scos la vânzare pentru 5 milioane euro

castel_storia_1Printre zecile de mii de oferte pentru case, apartamente și terenuri scoase la vânzare sau spre închiriere, pe Storia.ro se găsesc și proprietăți dintre cele mai excentrice, la prețuri pe măsură. Astfel, castelul Prințul Vânător, alături de restaurantul de cinci stele numit Castelul lui Dracula, este scos la vânzare pentru suma de 5 milioane de euro. Cu o suprafață de aproximativ 1500mp, complexul este modern și dotat cu toate facilitățile, păstrând totodată un puternic sentiment istoric. Situat în centrul zonei medievale a orașului și în imediata proximitate a salinei Turda, Prințul Vânător este un spațiu inedit pentru vacanțele în familie sau alături de prieteni.

Pe Storia.ro se găsesc și alte proprietăți, adevărate afaceri la cheie, și anume ansambluri hoteliere noi, potrivite pentru relaxare și agrement, gata de închiriare în regim hotelier. Printre acestea se numără: un complex hotelier din zona Băile Felix, scos la vânzare pentru 1,5 milioane de euro, restaurant central din Cluj-Napoca, ofertat pentru 450.000 euro pensiune de 3 stele din orașul Sibiu pentru 1,2 milioane euro spațiu comercial situat în Piața Mare a orașului Sibiu pentru 270.000 euro.

Storia.ro este site-ul dedicat sectorului imobiliar lansat de OLX în luna august a acestui an. Într-un timp scurt, platforma a atras pentru 700 de agenții imobiliare, dezvoltatori și proprietari din toată țara, oferind românilor oferte variate de închiriere sau vânzare. Site-ul poate fi accesat în mod gratuity de pe deskop, cât și din aplicațiile mobile iOS și Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *