Grayling a fost desemnata “Agentia de Consultanta a Anului”

europawards2016-dehavillandGrayling a fost desemnata “Agentia de Consultanta a Anului” in cadrul prestigioasei gale de decernare a Premiilor Europene 2016 pentru Public Affairs (EuroPAwards 2016), ceremonie desfasurata la Bruxelles. Grayling a fost selectata dintre 6 agentii nominalizate, pe baza mai multor criterii, printre care excelenta in ceea ce priveste serviciile oferite clientilor, rata de retentie a angajatilor, cresterea cifrei de afaceri si a marjei de profit.

“Ne onoreaza aceasta evaluare din partea celorlalte agentii de Public Affairs, carora le multumim pentru sprijinul acordat. Acest premiu demonstreaza clar ca Grayling este un jucator important in sfera Public Affairs la Bruxelles si la Uniunea Europeana, precum si in intreaga Europa”, a declarat Russel Patten, CEO al Grayling Bruxelles si Chairman of European Public Affairs.

Grayling opereaza cea mai extinsa retea proprie de servicii de Public Affairs din intreaga Europa si este excelent pozitionata in Europa Centrala si de Est, oferind expertiza locala pentru clientii sai, companii locale si internationale, completata de sprijin sustinut din partea hub-ului din Bruxelles. Reteaua europeana este conectata cu birourile din intreaga lume, din Statele Unite pana in Asia, Africa si Orientul Mijlociu. In Romania, Grayling ofera servicii integrate de Public Affairs si comunicare pentru o gama variata de clienti din domenii precum servicii financiare, IT&C, energie, farmaceutice si bunuri de larg consum.

“Solutiile pe care le propunem permit companiilor sa aiba un cuvant de spus in conturarea si implementarea reglementarilor, atat la nivel local, cat si la nivelul Comisiei si Parlamentului European”, a declarat Cristi Cretan, director general Grayling Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *