Dupa 30 de ani, Grupul Coral Song concerteaza din nou pe scena Operei Bucuresti

songGrupul Coral Song concertează pe 12 decembrie 2016, de la ora 20:00, la Opera Națională București, la 30 de ani de la ultimul spectacol pe această scenă. Și, de această data, alături de dirijorul daniel Jinga si trupa Mundi Colour.

Publicul va recunoaște piesele care au consacrat grupul Song: Iac-așa, Sârba în căruță, La Bamba; colinde ca: Flori de Măr sau Born, Born in Bethleem, dar și piese mai noi în repertoriu grupului din zona pop-rock, precum Bohemian Rhapsody sau Proud Mary.

Biletele pentru spectacolul ”Song – călătorie în lumea largă” s-au pun în vânzare la casa de bilete a Operei Naționale București și online pe bilet.ro, începând din 25 noiembrie.

După relansare, Grupul Coral Song a evoluat sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, cel care a preluat grupul în martie 2014. “Mi-am dorit să lucrez cu Song pentru că are o tonalitate aparte și o veselie pur și simplu contagioasă. În acest spectacol vom readuce pe scenă piese din folclorul românesc și international, muzică gospel, piese pop-rock și colinde, desigur”, afirmă Daniel Jinga. “Faptul că anumiţi oameni care simt ce ar vrea publicul mi-au cerut tipul ăsta de proiect mi-arată el era dorit şi nu mă miră, sunt generaţii întregi care au ascultat muzica asta şi ea va prinde, cu siguranţă şi la generaţia tânără”, afirma dirijorul Daniel Jinga.

Timp de 20 de ani, condus de Ioan Luchian Mihalea, Song a reprezentat un fenomen prin sunetul său, prin repertoriul său variat care includea colinde și piese internaționale. După alți 20 de ani, tânărul dirijor Daniel Jinga a readus pe scenă energia cu care Grupul Coral Song și-a obișnuit publicul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *