New Residence: Capitala are nevoie să se dezvolte într-un regim urbanistic normal

new-residence-bucuresti.British Romanian Investment PartenershipCompania British Romanian Investment Partnership, parte a fondului de investiții britanic ARDC (UK) Ltd a anunțat recent lansarea celui de-al doilea proiect rezidențial dezvoltat în România, ansamblul New Residence București. Complexul dispune de 216 unități, formate din garsoniere și apartamente de două și trei camere, iar prima etapă a construcției va fi livrată în luna decembrie a acestui an. New Residence București propune pe piața de real estate din capitală un concept unic de locuințe, din punct de vedere al structurii, regimului de înălțime scăzut, arhitecturii și facilităților disponibile.

“Când am decis să dezvoltăm proiecte rezidențiale în România, am ținut cont de aspectele urbanistice și ne-am preocupat ca ceea ce construim să se integreze perfect în arhitectura zonei și să ofere standarde de calitate optime, corespunzătoare locuințelor bine făcute. Noi nu negociem calitatea, ci prețul. Capitala are nevoie să se dezvolte într-un regim urbanistic normal, cu o logică și o disciplină de bun gust. De asemenea, am fost foarte atenți și la facilități, deoarece acum cumpărătorii nu mai sunt interesați doar de confortul din interiorul locuinței, ci și de alte aspecte care să le facă viața mai ușoară”, a declarat Cristian Mercioniu, General Manager New Residence.

Primul proiect rezidențial al fondului de investiții britanic ARDC (UK) Ltd în România a fost dezvoltat în orașul Măgurele și finalizat în anul 2015. În prezent complexul este vândut în proporție de 99% și cuprinde 188 de apartamente, 4 spații comerciale și 8 case de tip individual și duplex. Noul proiect New Residence București este realizat pe o structură rezistentă solidă, de beton armat cu închideri de cărămidă de 25 cm grosime, conform normelor antiseismice în vigoare. Pereții despărțitori dintre apartamente, dar și cei din interior sunt realizați tot din cărămidă de 25 cm grosime, pentru cei despărțitori și 11,5 cm pentru cei din interior.

Termoizolația este asigurată la cele mai înalte standarde, astfel că pereții exteriori sunt izolați cu polistiren expandat de 100 mm, iar placa de beton de peste fundații este izolată cu polistiren extrudat de 50 mm. Apartamentele sunt livrate cu centrală termică individuală, dar și cu câte un aparat de aer condiționat. Pentru New Residence București dezvoltatorul asigură materiale de cea mai bună calitate în colaborare cu furnizori importanți precum Schneider Electric, Salamander, Velux, Wienerberger Phorotherm, Hasit, Egger și Buderus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *