Mio lansează sistemul Smart Home – MioSMART

miosmartMiTAC, subsidiară a MiTAC International Corp și lider global în camere de bord prin intermediul mărcii Mio, lansează noua gamă de soluții Smart Home, MioSMART, care oferă siguranța de care au nevoie utilizatorii pentru monitorizarea în timp real a locuințelor. Aplicația MioSMART este proiectată pentru a controla cu ușurință toate aceste soluții. Cu simpla scanare a codului QR al fiecărui produs, o rețea WiFi și câțiva pași simpli pentru conectarea fiecărui produs, utilizatorul este pregătit să înceapă monitorizarea locuinței. Aplicația dispune de funcția Grup și poate fi folosită de maximum patru utilizatori, oferind un grad de siguranță suplimentar, prin acces partajat. De exemplu, pentru un grup de persoane care utilizează aplicația acasă sau la birou, funcția permite verificări rapide în locul selectării unui dispozitiv sau a diverselor funcții din listă. Această opțiune este extrem de utilă pentru mai multe soluții MioSMART care monitorizează zone diferite.

„Multe companii au creat produse care se aliniază cu noile tendințe de pe segmentul caselor inteligente, oferind soluții precum gestionarea eficientă a energiei electrice, frigidere conectate și alte aplicații dedicate. Soluțiile pentru casă sunt adesea greu de utilizat, sunt complicate și mult prea tehnice pentru consumatori. Prin gama MioSMART, introducem pe piață produse ușor de utilizat, controlabile printr-o singură aplicație și foarte simplu de configurat. Mio are tradiție în tehnologia camerelor de supraveghere de înaltă calitate și avem toate atuurile pentru a crea o gamă superioară de produse Smart Home pentru consumatorii care doresc să-și monitorizeze locuințele. MioSMART este prima noastră gamă de soluții Home și suntem încântați să ne numărăm printre cei care inovează și dezvoltă produse pe acest segment. Oferim un nivel ridicat de siguranță rutieră, iar acum suntem în măsură să oferim același sentiment de siguranță în viața clienților noștri, în spațiul care contează cel mai mult pentru ei: locuința”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Manager Mio pentru România şi Ungaria.

Noua gamă include cinci produse discrete care pot fi achiziționate separat sau la pachet: · VixCam C10 – este o cameră subțire de supraveghere a locuinței, cu opțiunea de înregistrare HD (720p) · Personal Cloud Gateway S10 – este un gateway compact care stochează înregistrările realizate de cameră și alte fișiere într-un cont cloud personal, într-o altă locaţie decât cea în care se află sistemul de monitorizare. Acest dispozitiv creează un backup pentru înregistrări, fără să fie nevoie de alte servicii sau de abonamente cloud · Window & Door Sensor R12 – este un senzor elegant și discret cu ajutorul căruia este monitorizat accesul în locuință · Motion Sensor R14 – este un senzor de mișcare elegant care monitorizează mișcările pe o distanță de trei metri · Hub G10 – este un hub elegant și discret poziționat între un router și senzorul de mișcare MioSMART și/sau senzorul pentru intrări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *