JYSK România redeschide magazinul din Arad după un nou concept danez

jyskJYSK România, retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare dedicat conceptului Sleeping and Living, redeschide magazinul JYSK Arad din Calea Radnei, unul dintre primele magazine JYSK din România. La evenimentul de redeschidere ce va avea loc pe 24 noiembrie, începând cu ora 08.00, clienții vor avea ocazia să admire noul spațiu amenajat modern, după conceptul danez axat pe produsele de Sleeping, și să se bucure atât de ofertele de Black Friday, cât și de cele de redeschidere.

Clienții vor fi întâmpinați cu reduceri de până la 70% și cu un mic dejun delicios – un croissant pufos și o cafea energizantă. În plus, primii 150 de cumpărători care achiziționează produse de peste 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, care îi va ajuta să se odihnească după sesiunea de shopping.

„Magazinul JYSK Arad din Calea Radnei se numără printre primele magazine JYSK deschise în România. Locuitorii de aici ne cunosc și ne trec pragul de mulți ani. De aceea, ne-am dorit să le dăm un dublu motiv de bucurie în această perioadă, înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Primul motiv este reprezentat de ofertele de Black Friday, perioadă în care clienții vor găsi la noi cele mai bune prețuri de pe parcursul anului. Iar cel de-al doilea este redeschiderea magazinului JYSK Arad din Calea Radnei după noul concept danez, o redeschidere pe care o sărbătorim printr-un eveniment special, cu muzică, baloane, surprize, cadouri pentru cei mai matinali cumpărători și oferte speciale de redeschidere. Am reamenajat magazinul, iar noul spațiu arată acum mai modern, este mai luminos și mai bine împărțit pe categorii de produse, astfel încât cei care ne trec pragul pot găsi mai ușor ceea ce îi interesează și au o experiență de cumpărături mai plăcută. Noul concept de amenajare este axat pe zona de Sleeping și pune mai bine în valoare produsele pentru care suntem recunoscuți: saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat și alte produse destinate unui somn sănătos. Îi așteptăm pe clienți la petrecerea de redeschidere, pentru a se bucura de ofertele speciale de redeschidere, de campania de Black Friday și de o atmosferă caldă și prietenoasă!”, declară Alexandru Bratu, Country Manager JYSK România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *