JLL a fost desemnată compania de administrare a mall-ului Liberty Center

mariana-stamate-jllCompania de consultanţă imobiliară JLL a fost desemnată de către proprietarii mallului Liberty Center din București să se ocupe de serviciile de property și asset management ale centrului comercial din strada Progresului. Responsabilitățile JLL includ revitalizarea activității mall-ului prin crearea unui mix optim de chiriași și implementarea unor acțiuni susținute de promovare. JLL a reușit la puțin timp după ce a preluat administrarea centrului commercial să atragă un nou chiriaș, îmbunătățind astfel mixul de chiriași pe care Liberty Center îl oferă. Operatorul român de cinematografe HAPPYCINEMA va deschide în decembrie primul cinemaplex al rețelei din București, în Liberty Center. Cinemaplexul va avea 7 săli, pe o suprafață de 3.337,75 metri pătrați. HAPPYCINEMA operează în prezent cinematografe în 4 orașe din țară.

„Liberty Center se numără printre primele centre comerciale de pe piața din București, lansat chiar înainte ca efectele crizei financiare să se resimtă acut și în România. Mall-ul beneficiază de o locație cu vizibilitate, iar dimensiunea acestuia este optimă ținând cont de cererea din zonă. Pentru JLL preluarea managementului Liberty Center este o provocare și considerăm că experiența pe care o avem pe piața serviciilor de property și asset management ne va ajuta să repoziționăm centrul comercial în zona pe care o deservește”, a declarat Mariana Stamate, șeful departamentului de Property Management al JLL.

Centrul comercial, cu o suprafață de 25.700 metri pătrați. are peste 60 chiriași din domeniul fashion, food și entertainment. Printre chiriaşii-ancoră se numără Billa, Altex, Adidas, Deichmann, Kenvelo, Lee Cooper, Sephora, Steilmann, CCC, KFC, McDonalds, Spring Time. Liberty Center a fost deschis în data de 1 noiembrie 2008, în partea de sud a Bucureştiului, la intersecţia a două bulevarde principale – Calea Rahova şi Progresului. Situat la o distanţă de doar 2 km faţă de Piaţa Unirii, având acces excelent cu transportul în comun (5 linii de tramvai si 2 linii de autobuz) care faciliteaza legătura centrului comercial cu zonele principale ale oraşului, peste 600 locuri de parcare gratuit, Liberty Center oferă o gamă de produse şi servicii dispuse pe 3 etaje de shopping, entertainment, restaurante şi servicii. JLL mai are în administrare proprietăți imobiliare totalizând aproape 200.000 mp, respectiv parcul comercial Colosseum din cartierul bucurestean Chitila clădirea de birouri Green Gate din apropiere de Marriott, precum și nouă proprietăți industriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *