Premii și surprize pentru fani la Trofeul Carpați

handbalFederația Română de Handbal pregătește un spectacol de zile mari cu ocazia ediției 48 a Trofeului Carpați din weekend. Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi deschisă publicului zilnic timp de 7 ore (15.00-22.00), timp în care fanii handbalului au șansa sa vadă meciuri, să se distreze în zonele create special pentru ei și în același timp să câștige numeroase premii. 

FRH oferă pachete speciale pentru familii, elevi și studenți, pentru ultimele două categorii prețul unui abonament pentru cele două zile de competiții (4 meciuri incluse) este de doar 30 lei. Bilete se pot achiziționa deja online de pe eventim.ro și din rețeaua magazinelor partenere, iar începând de vineri și de la casele de bilete ale Sălii Polivalente.

La Sala Polivalenta, in zonele speciale pentru suporteri vor exista mese de ping, porți de handbal, skate-uri, trotinete sau saci de box de la partenerul Decathlon. Cei mai curajoși își pot verifica viteza de aruncare cu mingea de handbal, iar câțiva fani din sală vor avea șansa să participe la concursul “PROFI – Aruncarea de 1000 de EURO”. ps4Vor exista premii atât pentru fanii de toate vârstele, inclusiv produse cosmetice și de întreținere pentru reprezentantele sexului frumos din partea partenerul FA.

La standul Derzelas, suporterii vor avea ocazia să își picteze tricolorul pe față și să își încurajeze favoritele la duelurile cu Ungaria și Olanda. Magazinul FRH va fi deschis pe toată durata Trofeului Carpați în incinta Sălii Polivalente, iar fanii își pot achiziționa tricouri, eșarfe, pixuri, stickere, huse de telefon și alte accesorii.

Cei mici se pot juca pe Playstation alături de prieteni și de părinți. Ultimul joc de profil pe consolă  (PS4 Handball 2016)  va fi disponibil pentru testare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *