Orange lanseaza o noua oferta de iarna, pentru sarbatori de poveste

oferta-de-iarna_orange-homeLa final de an, Orange lansează o nouă ofertă de iarnă și le propune clienților săi soluții mobile și pentru casă, astfel încât aceștia să se bucure de sărbători de poveste alături de cei dragi.

În perioada 22 noiembrie – 31 ianuarie, toți cei care optează pentru un abonament Orange vor putea beneficia de telefoane de la 0 Euro, bonus de net și ochelari Orange VR la un preț special, de 19 euro. De asemenea, Orange le aduce clienților săi o ofertă atractivă de servicii fixe cu internet prin fibră și televiziune prin cablu, începând de la 10 euro pe lună. 

Servicii mobile Orange Me și Orange Net

Începând cu 22 noiembrie, fiecare activare sau prelungire cu un abonament mobil Orange Me, de cel puțin 14 euro, sau Orange Net, cu o valoare minimă de 12 euro, este recompensată cu un bonus de 100 GBvalabil 24 de luni. În cazul abonamentelor Orange Me cu o valoare mai mică de 14 euro, clienții primesc un bonus de 20 GB, valabil 24 luni.   

Mai mult decât atât, în perioada campaniei toți cei care aleg un abonament Orange Me de cel puțin 14 euro, sau Orange Net de minim 12 euro, se vor bucura ca bonus pe perioada contractuală de serviciulMovie Go Unlimited care le oferă acces la peste 500 de filme și episoade din seriale TV. În plus,Deezer, serviciul cu cel mai mare catalog de melodii (peste 40 de milioane) este inclus pe toată perioada contractuală în toate abonamentele Orange Me cu o valoare minimă de 20 euro. 

Orange a pregătit și un joc în realitatea virtuală, Elf Run, prin care clienții pot câștiga premii precum bonusuri de net naționale sau în roaming, SMS-uri naționale sau vouchere de reduceri pentru device-uri și accesorii. Jocul este disponibil pentru toți cei care aleg un abonament Orange împreună cu un smartphone și o pereche de ochelari Orange VR. Elf Run poate fi descărcat din App Store și Google Play începând cu 29 noiembrie. Astfel, Orange oferă  cât mai multor clienți ocazia să aibă acces la o experiență VR completă, punându-le la dispoziție toate elementele de care au nevoie. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *