NovemBEARD IV, prezentat de Gina Pistol si Cosmina Pasarin

novembeardCea de a IV-a editie NovemBEARD va avea loc in LOFT , in 29 noiembrie 2016, incepand cu orele 20:45 si va fi prezentat Gina Pistol si Cosmina Pasarin.

NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna noiembrie si are un scop caritabil. Evenimentul se desfasoara intr-un cadru informal, distractiv si plin de stil ce va avea in prim plan Barbatii Cu Barba din Romania, de orice varsta si statut social.

Prezenti la eveniment vor fi barbati cu barba din diverse domenii – fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzica, dar si cu multiple dimensiuni estetice, culori sau „croieli” ale barbii.

Cei care vor sa intre in concurs trebuie sa posteze pe pagina de Facebook a evenimentului o fotografie personala cu barba, nume, adresa de email si sa dea tag unui prieten pe care vor sa il provoace la concurs.

 

Categoriile premiate vor fi:

  • Barba Cea Mai Frumoasa
  • Barbosul De Succes
  • BARBA ANULUI 2016

Premiile vor fi oferite de Philips Romania, Jägermeister, Wood Be Nice , Bărboşii , Oxigen – Life’s Spirit, Foarfeca si Briciul, Millisimo, Men’S Cave – Clothing Concept Store, the urban ties, WatchShop.ro, STR8myway Romania, 925Gents, Beauty One, Dear Barber Romania si Men Rock.

Barbati de renume cu barba vor scoate la licitatie un obiect cu caracter personal si valoros, pe care publicul il poate achiziona. Toti banii stransi din urma acestei licitatii vor fi donati catre Centrul Rezidential al Fundatiei Sfanta Macrina- casa pentru 34 de copii pentru care se incearca reintegrarea scolara, sociala si familiala.

Prima editie a NovemBEARD a strans peste 10.000 de lei, bani care au fost donati copiilor ce sufera de autism, a II-a editie a strans peste 9000 lei- donati catre Parohia “Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari” care a avut in desfasurare un proiect de asistenta sociala, iar a III-a editie a strans peste 14.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *